Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 16 decembar 2015 14:53

alt

Pevačica potpuno obnažena razmenjivala poruke sa muškarcem


Dara Bubamara će morati svom mužu da objasni odakle njene provokativne slike u tabloidima. Pevačica je osvanula na naslovnoj strani "Sveta", a na golim fotografijama vidi se bukvalno sve. Ovaj list piše da se Dara dopisivala sa nepoznatim muškarcem i slala mu vrele fotke, međutim, za sada nema potvrde ove informacije.


Pevačica je nedavno izjavila da vodi da snima porniće sa svojim mužem Milanom Kesićem:

- O tim snimcima ne želim da pričam, a ako nešto postoji, to ima moj muž. Vidi, da ti kažem, imam film, kao svaka devojka, i to čuva muž u telefonu. Kao svaka devojka, normalno je da imam provokativnan video sa partnerom, šta je tu čudno? To su privatne stvari koje čuvamo nas dvoje - rekla je nedavno Dara.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

dejan said:

...
Ma obicna kur.va
24. 12. 2015

dejan said:

...
Ma k***a
24. 12. 2015

sova said:

...
pa bolje sa muskarcem nego sa zenom
21. 12. 2015

radojka said:

...
ova bi jela i go.vna samo da joj se plati
16. 12. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop