Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 02 jun 2016 08:47

alt

Nikola: Okrenula nam je leđa kao džukacGo-go plesačica je ispunila svoje obećanje, pa je napravila razmeštaj u spavaćoj sobi koji se nimalo nije dopao njenim dosadašnjim prijateljima.

U toku noći Marija Ana Smiljanić i Nikola Lakić su se posvađali sa Gogom Aleksić, zbog čega je go-go plesačica odlučila da ne želi više da spava sa njima dvoma u krevetu, pa je napravila premeštaj.

Ona je izbacila slamaricu Marije Ane i ostavila je bez kreveta, što je šokiralo plavokosu pevačicu i farmera iz naroda. Goga ne želi više da im “drži sveću” jer misli da među njima ima nečeg više od prijateljstva, pa je rešila da se povuče iz družine.

– Ne mogu da verujem da je ona izvadila posteljinu! Okrenula je leđa kao džukac! – šokiran je bio Nikola Lakić, a Marija Ana je bila veoma povređena.

– Mene je ostavila, da nemam gde da spavam, a družimo se ovde! – istakla je pevačica, dodavši da je Goga to namerno uradila znajući da će joj biti neprijatno da se vrati u krevet Filipa Đukića, a isto tako da spava u istom krevetu sa Nikolom.

Nikola i Marija Ana su pozvali Zoricu Marković Kevu kako bi podelili svoje razočaranje ponašanjem bivše drugarice. Domaćica se trudila da ih izmiri, pa je rekla da svi treba da spuste loptu i umire svoje reakcije. Takođe, Keva je istakla da je Goga, kakva god bila trenutna situacija, Nikoli i Mariji Ani pravi prijatelj na imanju.

VIDEO OVDE


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

ruska oklagija said:

...
RALLITY PRIJATELJSTVO OD 2 DANA,HA,HA,HA
02. 06. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop