Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 19 septembar 2008 12:39

Folk pevačica Goga Sekulić kupila stan u izgradnji u centru Beograda za 200.000 evra!
Goga je kupila stan u izgradnji koji bi do Nove Godine trebalo da bude useljiv. Do tada, pevačica će odmarati u Budvi. Stan je koštao oko 200.000 evra, luksuzno je opremljen, ima u istoj zgradi teretanu i spa centar, koja je na raspolaganju stanarima. Što se tiče komšiluka, ni tu pevačica neće imati zamerke s obzirom na to da je nekoliko poznatih fudbalera i vaterpolista kupilo stan u istoj toj zgradi.


Kada se useli u stan, Goga će se baciti na uređenje enterijera a planira da u tu svrhu angažuje dizajnera koji će zajedno s njom birati nameštaj. Kako je odlučila da se trajno nastani u centru Beograda, pevačica će skockati stan po svojoj meri, kako bi se što bolje osećala u njemu.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Porez placa samo sirotinja said:

...
A gde je tu porez.....
26. 05. 2015

milojko said:

...
koga je navatala ova crnogorska grdoba za 200.000€????
07. 09. 2013

victor said:

...
upravo tako
12. 01. 2009

lola said:

...
djubre crnogorsko!!
01. 01. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop