Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 12 septembar 2008 13:26

 

 

 

Dara Bubamara se okomila na Gocu Tržan jer se pronašla u njenoj izjavi da joj je muka od "pevačica koje se hvale parama izdvojenim za tašne dok narod nema šta da jede"!

 

 

Folkerka Dara Bubamara ispljuvala je Gocu Tržan, koja je nedavno izjavila kako joj je muka od marke "luj viton" i pevačica koje se hvale kako su za tašnu dale i po nekoliko hiljada evra, dok narod nema šta da jede!

 


Dara je osula paljbu na koleginicu, jer se očigledno osetila prozvanom, te je rešila da joj uzvrati udarac u intervjuu za nedeljnik "Svet".


- Prema Gocinoj logici, ako je zemlja u krizi, svi treba da se oblačimo na pijaci - rekla je Dara u tom intervjuu, i zasiktala:

 


- Čuj, našao se neko pametan da mi meri na šta da trošim pare. Ne želim da me Goca pogrešno shvati, ali komentari te vrste dozvoljeni su samo Breni i Ceci. Njima zaista može da bude muka od "luj vitona", ali ne i jednoj Goci Tržan. Pomisliću da je ljubomorna - kaže Dara.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (53)add comment
 1 2 3 4 5 >  Last ›

QRAJBER said:

...
A OVAJ NAPICAK RADOJKA JE PRE NEKOLIKO GODINA NAHVATANA SA FAKE LUJ VITON TORBOM(VEROVATNO JE KUPILA NA NAJLON PIJACI U NOVOM SADU ZA DVA SOMA DINARA)NA AERODROMU U CIRIHU.OVAJ NAPICAK RADOJKA SE MNOGO QRCI,A NEMA QRCA.
05. 08. 2016

tijana akfonova said:

...
ova luda dara bubasarba fura fake luj viton torbe sa buvljaka,a ovamo se kurobeca.
11. 03. 2016

mimi orlovaca said:

...
da se nisu mozda popi.ckale oko ivanovog smokica???
05. 07. 2015

kreza said:

...
dve budaletine
05. 07. 2015

DŽIBER said:

...
OVIM GRAND PEVALJKAMA JE STATUSNI SIMBOL LUJ VITON TAŠNA,JER MISLE AKO NOSE TU TORBU DA LJUDI MISLE DA SU BOGATE,VAŽNE I POŽELJNE,A ONO NAŠE JEFTINE PEVALJKE TIPA BUBAMARE KUPUJU FALŠ LUJ VITON PA SE QRČE DA SU NEKO I NEŠTO,A ONE SU SAMO PRAZNI PROBUŠENI QRTONI NA BICIKLU KAO ŠTO JE BUBAMARA.
18. 02. 2014

Jana said:

...
Radojka,da ti je muž ministar bila bi prava Nušićeva gospođa ministarka,ovako ti si i dalje pevačica kojoj peruška iz dupeta viri.
01. 05. 2013

KOBAC said:

RETARDIRANE MENTOLKE
RADOJKA SELJANČURO,PA TEBE SU HAPSILI NA AERODROMU U ŠVAJCARSKOJ ŠTO IMAŠ LAŽNJAK LUJ VITON TORBU.KOJA SI TI DEBILUŠA,A NI OVA TRŽANKA NIJE NIŠTA BOLJA OD TEBE.TREBA VAS DOBRO IZ.JEBATI DA SE SMIRITE.
24. 03. 2013

daca said:

...
ja mislim da je to jer su obe na stalnim dijetama, sad su mrsavije, ali I GLADNE, pa i nervozne, i eto kurslusa..A muka mi je od tih tasni vise..i sami pricaju gde i za sta trose, pa, ih kobajagi posle neko proziva i stavlj ruku u dzep. Ma sve je to marketing
23. 03. 2013

veselin said:

glodarke
nema sumnje da su obadve baba devojke i da traze verovatno sponzora za pornic to ih jedino moze podici iz mrtvih dormeo droplje
14. 07. 2009

bsasaaasasa said:

...
e daro ne seri hvali se nesto luj viton torbama umes nesto da pricas goci ona bre izgleda zana super a ti metar i zelja da porastes kazes da si medju tri najtarazenije pevacice u srbiji ma kako nisi...
10. 07. 2009
 1 2 3 4 5 >  Last ›

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop