sreda, 11 septembar 2013 20:35

Bivša farmerka očajna što još uvek nije dobila svoj honorar od Pinka!

 

 

Pojedini učesnici "Farme 4" najavili su tužbe protiv televizije Pink zbog neisplaćenih honorara. Prvi se pobunio Milan Tarot, dok je Gordana Bjelica javno prozvala vlasnike "ružičaste televizije" Milicu i Željka Mitrovića. Sa televizije Pink poručuju da isplata honorara kasni zbog Svetske ekonomske krize:- Ja sam na "Farmu" ušla sa očekivanjem tog honorara, jer ja nisam pevačica kojima se cena podigne nakon rijalitija. Nisam na ivici egzistencije već nemam, egzistenciju. Preklinjala sam Milicu i dalje je preklinjem da uplati novac. Ne želim da se brukam, i da moja ćerka, koja je u Turskoj čita ovakve stvari. Ali ja ih molim da budu razumni, da učine human potez i da obrate pažnju na znakove pored puta koje ima
- izjavila je Bjelica za "Alo".

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Veverica said:

...
Nov imidž.Gargamelka ti li si ?
12. 09. 2013

MRČO said:

...
FARMA JE HUMANITARNI REALITY.SVAKO KO NEMA LOVU DA PREŽIVI,A IPAK JE NEKA MEDIJSKA LIČNOST,UĐE U FARMU.A ONDA ČEKA LOVU KO OZEBLO SUNCE,A ISPLATA KASNI PO GODINU DANA.
GRDANA UDJI PONOVO U FARMU,ILI IDI MALO DA TE ERA MONSTRUM TANDARI I ON ĆE TE PRIMITI NA PANSION U MELJAK,DA BI PREŽIVELA.
12. 09. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop