petak, 20 maj 2016 09:01

alt

Tužiću sve one koji su me optužili


Glumac Bogoljub Mitić Đoša optužen je da je uhapšen sa 50 grama kokaina, koje je policija navodno pronašla kod njega.

Jedan deo je, navodno, bio za njegove potrebe, a drugi za dalju preporodaju kolegama. Međutim, glumac tvrdi da nikada nije bio hapšen zbog droge i da je ne konzumira.

- Ma gde su me uvatili?! Za šta su me uvatili?! To je stvarno bolesno. Je l’ to neka za**bancija? Niti sam hapšen, niti šmrčem. Evo me sedim sa društvom u kafani. Belo vino pijem, i to je jedino belo što konzumiram - kaže Đoša.
Glumac nam je ispričao kada je poslednji put imao susret sa policijom.

- Policija me je poslednji put zaustavila pre dve godine kod Šimanovaca, jer sam vozio 180 kilometara na sat! Presretači su me nahvatali. Sada čak nemam auto. Nikakav problem sa zakonom nemam, sem neplaćenih kazni za parking, verujte mi, boga mi - kaže Đoša i smeje se sebi i celoj situaciji u koju je upao.

Na pitanje da li je ikada probao kokain, Bogoljub kaže:
- Sem marihuane, koju sam pušio sa 19 godina, kada sam studirao, i to samo jednom, više nikad ništa nisam uzeo!

Glumac je dodao i to da mu telefon zvoni od ranih jutarnjih sati, jer su svi oko njega uplašeni zbog toga što je izašla informacija da je bio u policiji.

- Drugari me zovu, žena me zove, svi me zovu. Ja sam zatečen. Evo i drugari me zezaju. Rešiću problem tako što ću da tužim one koji su me optužili.

Izvor: ALO


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop