subota, 01 septembar 2018 07:05

alt

Kulićeva pomenula ogroman honorar- Gospođo, gledajte svoja posla i vodite računa o vašoj deci, ne opterećujte se glupostima - rekla je Miljana.

Miljana Kulić je u emisiji "Narod pita" dobila je kritiku što ulazi u "Zadrugu" nekoliko meseci nakon porođaja.

- Žena koja se porodi dobija godinu porodiljskog da ne radi, a ona mesec i po dana posle porođaja ulazi u "Zadrugu". Na šta je sve spremna radi novca? - rekla je gledateljka.

- Dete će biti 24 časa sa mnom. Beba do 9 meseci niti zna gde se nalazi. Bitno je da je majka pored njega, pošto je muško pola, da sisa kada mu je vreme za sisanje, da mu posvetim majčinsku ljubav... I kada dete bude spavalo, za gospođinu informaciju, ulazi teta Klara, od moje mame drugarica koja je očuvala 5 sinova... Veliki šef je obezbedio savršene uslove za mog sina i mene. Imamo posebnu prostoriju gde smo izolovani od svih učesnika. Nijedan učesnik neće smeti da uđe u Željkov apartman. Dete ima sve adekvatne uslove, apsolutno sve što mu je potrebno. Što je najbitnije, majka je tu pored njega... - rekla je Miljana:

- Pošto se gospođa brine, u pitanju je abnormalan honorar. Ja mogu sigurno glavom da garantujem da sam duplo plaćenija, možda troduplo od najplaćenijeg rijaliti igrača u svetu, ne u Srbiji. Hoću da kupim dva lokala i da ih opremim i otvorim. Gospođo, gledajte svoja posla i vodite računa o vašoj deci, ne opterećujte se glupostima - zaključila je.

Pogledajte snimak:

Izvor: Telegraf.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

... said:

...
Siki je alkoholicar
10. 09. 2018

Mica četvorofrtaljka said:

...
Frljana i njena luda majka najveće opajdare,a siki kao poslušno kuče samo šeni.šta su ljudi spremni za novac da urade,strašno
04. 09. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop