sreda, 13 april 2016 08:48

alt

"Braći Đogani je nasilje verovatno u krvi"


Nakon što je majka dečaka Marka J. (12) optužila Gagija Đoganija (46) da je zlostavljao njenog sina i pretio mu smrću, oglasio se denserov kolega Ivan Gavrilović (47), koji tvrdi da lider grupe Fanki dži nije jedini nasilnik u familiji Đogani.

Ivan otkriva da je i Gagijev brat Đole (55) tukao bivšu suprugu Slađu Delibašić (47), s kojom je bio u braku 14 godina.

Nasilje im je u krvi

- Šta sad Đole brani Gagija kad je i on nasilnik?! Ja sam svedok kad je Slađi zbog ljubomore polomio ruku, bila je u gipsu, a onda ju je terao tako da nastupa. Šta god da se desi, ne možeš ženi da polomiš ruku. Sećam se da je s gipsom pevala kod mog kuma u diskoteci. Verovatno je nije samo tad udario. Slađa je krila istinu od javnosti, prešla je preko mnogo stvari. Braći Đogani je nasilje verovatno u krvi - kaže Ivan u dahu i dodaje:
- Đole govori kako se Gagi drogira, a on je bio čist kad je Slađi polomio ruku dok su bili na gliseru! Gagija i Đoleta poznajem već 30 godina, al‘ kad su ovakve stvari u pitanju, ne mogu da ćutim.

Tim povodom pozvali smo Đoleta, koji je burno reagovao na Ivanove optužbe.


alt


- On nije blizak mojoj porodici, 20 godina ga nisam video! Ko je Ivan Gavrilović?! Slušate neke propale debile koji će da idu po rijalitijima za 200 evra. Dajete bitnost nebitnim ljudima koji nemaju šta da kažu o sebi, pa pričaju o onima koji rade, koji su pošteni. I onda hoćemo da imamo zdravu naciju. Nikad nikog nisam maltretirao, u dobrim sam odnosima s bivšom suprugom. Ja sam, bre, dobar čovek! Da je Ivan uspeo nešto u životu, ne bi ružno govorio o drugima. Pitajte dobre ljude, moje komšije, šta misle o meni, a ne da indijanac i propali pevač koji radi za pet evra nešto priča o meni. Ivan i Slađa se druže, njegova žena svaki dan dolazi kod Slađe, nemoj da ja počnem da pričam šta on i kako on... - rekao je Đole.

Nekoliko minuta kasnije ponovo nas je pozvao. Očigledno je u međuvremenu otišao kod Slađe.

Potresla se

- Sad sam pitao Slađu kakva je to priča, pomislio sam da nisu nešto pričali, brbljali, levo-desno... Ona se zaprepastila, trese se od muke, kaže da morate da zovete i nju. Nemojte da me srozavate, imam decu, porodicu, bebu od dve godine, zar ćemo debile da slušamo?! Imam četvoro dece, imam ćerku od 22 godine koja studira, imam unuku, porodicu. Nemojte da me ljudi gledaju belo zbog nekog propalog debila. Slađa mi kaže da ni njegova žena ne može s njim, mora da ga sluša i trpi njegove nebuloze, izbaci je iz kuće, maltretira ono dete... - završava Đole.

Izvor: PulsonlinePodeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop