ponedeljak, 10 avgust 2015 21:22

alt

Nakon Njujorka Jelena obišla i PortorikoRežiserka iz Beograda, Jelena Golubović, javnosti je najviše poznata po učešćima u rijaliti programima.Nakon pobede u "Farmi" 2013. godine, Golubovićeva je osvojila drugo mesto u šou "Parovi".Treći rijaliti "Maldivi", Jelena je napustila zbog pogoršanja zdravstvenog stanja.Zbog problema sa glasnim žicama, Golubovićevoj je bilo potrebno mirovanje, prvenstveno prirodnom inhalacijom tj. boravkom u adekvatnim klimatskim uslovima koje pogoduju smanjenju tegoba, te je otputovala najpre u Njujork a zatim i Portoriko.

Prvi rezultati koji su stigli su dobri te je potvrđeno, da bi izbegla prelazak u hronične tegobe i potrebu za laserskom intervencijom zbog problema/edema glasnih žica, potrebno je mirovanje i odmaranje glasnih žica prvenstveno prirodnom inhalacijom tj. boravkom u adekvatnim klimatskim uslovima koje pogoduju smanjenju tegoba, kako bi se, za sada, izbegle kortikosteroidne terapije.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (7)add comment

Marko said:

...
Debela baba
11. 08. 2015

helou said:

...
Jeco prvo si mesto ali skroz naskroz, najinteligentnija ali i zestoka macika.
11. 08. 2015

.KRALJICA.. said:

...
PRICAJTE,PLJUJTE ALI ONA JE NASA KRALJICA RIJALITIJA. DA JE U NEKOJ SRECNIJOJ ZEMLJI BILA BI MILIJARDERKA. NEBITNO DA LI JE FILM,PREDSTAVA ILI RIALITI...U SVE SE ULAZE PODJEDNAK TRUD DA SE IZREZIRA.ETO UDJITE VI STO ISMEJAVATE PA IZDRZITE TOLIKE DANE IGRE BEZ IJEDNE PSOVKE A SVE DA SE VRTI OKO VAS. JECO KRALJICE
11. 08. 2015

bocko said:

...
svaka cast pruzi sebi neko zadovoljstvo od ti para ane kao glupi Nenad popi sve snarodom
11. 08. 2015

Cacaca said:

...
Reziserka ??? Ha , ha , ha !!!
11. 08. 2015

GASTOZ said:

...
KAKO JE USPELA DA POMERI SVOJU DEBELU PRDARU?
11. 08. 2015

... said:

...
Naputuj se, oporavi pa se vracaj da rasturis onu boraniju. Sa dva dana ucesca ti si PRVO MESTO
11. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop