Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 15 jun 2016 07:56

alt

Kraj Parova tek za dva meseca?


Glavno pitanje u vezi sa rijalitijem "Parovi" nije ko će pobediti u ovoj sezoni, već kada će biti kraj ovog rijalitija. Inače, u rijalitiju je sve uzavrelija atmosfera i to pre svega zbog sve učestalijeg nasilja i zbog pshiičke i fizičke iscrpljenosti takmičara. Od decembra prošle godine najavljuje se kraj sezone i veliko finale, ali kako naš portal saznaje, tek u avgustu takmičari će napustiti vilu.Podsetimo, krajem avgusta prošle godine počela je da se emituje aktuelna sezona "Parova".


Nakon što se Zorica Dukić vratila u najgledaniji rijaliti, non stop se priča o njoj i Gasttozzu. Tako su njih dvoje sedeli u kuhinji zajedno sa Mirjanom, a onda je nova učesnica rekla kako će ovaj par imati sopstveni rijaliti.

Kako su njih dvoje reagovali, i o čemu se radi, saznajte u sledećem prilogu.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

bulja zeng i ja said:

...
udarih glavom o zid i sruših zid sada mi je lakše
18. 06. 2016

bulja zeng i ja@ said:

...
PA UDRI GLAVOM O ZID I BICE TI LAKSE!
17. 06. 2016

bulja zeng i ja said:

...
buljava seljačina iz selo svilajnac gaddskrozz i patetična fuksa zlo zorka, spašavaj se ko može od ovih kretena
15. 06. 2016

Cacaca said:

...
Nikad se riješiti ovih budala... A , da , imam daljinski !
15. 06. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop