Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 02 oktobar 2015 14:51

alt

Mafija Gastoza jurila zbog droge


Pobednik „Parova“ više nije u panici jer mu je dug za narkotike koje je uzimao za ličnu upotrebu namirio prijatelj Vladimir, koji je s njim bio u prethodnom rijalitiju

Nenad Marinković uspeo je da vrati dugove albanskoj mafiji koja ga je jurila zbog droge, o čemu je Kurir Stars pisao u junu, u petom broju, dok je Gastoz još bio u prethodnom rijalitiju „Parovi“. Zvezda kanala Jutjub problem je rešio zahvaljujući prijatelju Vladimiru Radači, koji je ljudima iz podzemlja vratio ostatak duga od 20.000 evra!

Naš izvor kaže da je taj novac i bio razlog ulaska Nenada Marinkovića u rijaliti.
- Svima u Svilajncu je poznato da je Gastoz bio ulični diler. On se pre nekoliko godina toliko zadužio da je na sve načine gledao kako da uđe u neki od rijalitija da bi rešio problem sa albanskom mafijom, koja ga je jurila zbog droge. Prvo je rasprodao nameštaj iz stana na Banovom brdu, ali to mu nije pomoglo da se reši dužničkog ropstva, a ni trijumf u „Parovima“, u kojima je osvojio 40.000 evra, nije bio dovoljan da ga izvuče iz ovog kolapsa - kaže naš sagovornik i nastavlja:
- Kad je video da je Gastoz i dalje u problemima do guše, Vladimir Radača je odlučio da mu pritekne u pomoć. Do poslednjeg evra je isplatio albanskoj mafiji novac i tako prekratio Nenadove muke. Marinković to zna, zahvalan mu je i planira da od honorara u ovim „Parovima“ Vladimiru vrati novac - završava naš izvor.

Vladimir Radača, koji je spasao Marinkovića, sin bivšeg fudbalskog golmana Vladana Radače, takođe je iz Svilajnca, estradni je menadžer i živi u Švajcarskoj. I sam je bio učesnik prethodnih „Parova“, u rijaliti je ušao zajedno s Gastozom, a kad smo ga pozvali i pitali da li je istina da je vratio dugove svoga prijatelja, potvrdio je naša saznanja.
- Tačno je, vratio sam Gastozov dug bez imalo razmišljanja. On je moj veliki prijatelj i čovek koga cenim. Njegovi problemi su i moji. Muka koja ga je snašla je rešena, to je najvažnije, i ne bih mnogo komentarisao.

Marinkovića su gledaoci Hepija u prethodnom rijalitiju više puta mogli da čuju kako zapomaže za drogom, što sada nije slučaj.

Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

bobysaid@ said:

...
A kako ti to preko monitora osecas!
04. 10. 2015

Burazengijasaid@ said:

...
Onda bi trebalo i tebe da hapse!
04. 10. 2015

...@ said:

...
Pa jeste, tako isto tvoju SIZIKU I MMFILJANU drze bas zbog toga.
04. 10. 2015

boby said:

...
ovam odvratnom gaduskrozu mnogo dismri iz usta,mora da je opet jeo go.vna
02. 10. 2015

Burazengija said:

...
Obojicu u bajbokanu, i lica koja su ih dovela u oba rijalitija.
02. 10. 2015

... said:

...
Izgleda da su nasi rijaliti reyervisani za dilere droge.Tamo Kristijan ovde Gastoz.RRA cuti a treba da ugasi oba rijalitija.Sve nam je potaan,jedino jos nismo rehabilitovali one sto nam truju decu.Fuj.
02. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop