petak, 25 mart 2016 15:38

alt

Nakon 18 sati napolju Nenad se vratio u viluNenad Marinković Gastoz je juče dobio priliku da napusti rijaliti "Parovi" na 18 sati, koje je proveo okružen porodicom i prijateljima.

Nakon što je danas pozdravio ukućane pri povratku u vilu, Nenad se obratio Zorici Dukić.

- Zorice, ja ništa pozitivno o tebi nisam čuo napolju! Ljudi misle da sam slep. Oni vide da ja tebe volim, ali ne vide da ti voliš mene. Ja se trudim da pokažem mnoge stvari, ali više neću da se trudim. Video sam klipove iz prošlosti. Da si se prodavala u Grčkoj. Nisi ti džabe sa mnom sedam meseci! Čuo sam da se ti znaš sa Vladimirom od pre, Vladimirom "tvojim rođakom". Zorice, ti si najgore nešto što se ikada desilo i ja u dubini duše stvarno verujem u to! Ti si najveće zlo koje se meni desilo. Ja ću i dalje da se družim sa tobom, ljubiću se sa tobom i imaću odnose sa tobom, ali ja s tobom da se mirim i da planiram porodicu, neću! - rekao je Gastoz.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

said@ said:

...
A sta radi tvoj PATULJASTI RETARD A MMFFFFFFFFFFILJANA I VESNA IRVAS ZDERU KO STOKE
01. 04. 2016

said:

...
buljava seljacina iz svilajnca podriguje kao krmak
29. 03. 2016

miki said@ said:

...
IIIIIJJJJJJJAOOOOOO STA TI GAZA RADI!!!!
27. 03. 2016

liki said:

...
batice sad si se napecao u zorkinu mrezu.retardu vodio si je u pariz da bi funjara izvidila situaciju i sad hoce da ti se uvali.sad kad ti bude rekla da je trudna,sta ces onda?????
zorka ti je tesko djubre i gad.odhebi je sto pre inace so nahebao.
25. 03. 2016

zmaj odšipuga said:

...
ovo što si rekao samo govori o tebi da si buljavi retardirani glupson.zlo zorka te prevezla žednog preko vode.
izigrava sveticu i poštenje,a ona trpaljka ne zna se.nije je trpao samo onaj koji se žurio na prevoz.samo ona zna koliko kilometara qrcina je primila i podudlala i koliko litara sperme je popila.
25. 03. 2016

miki said:

...
zlo privlaci zlo.zlozorica+zlogadskroz=2 zla
25. 03. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop