utorak, 11 jul 2017 15:44

alt

Pesma sa većim brojem pregleda je "See You Again"


Ovu pesmu je po broju pregleda prestigao drugi hit "See You Again" koju izvode Viz Kalifa i Čarli Put. Ova balada do danas je imala 2,896,510,894 pregleda, dok je Sajeva pesma pogledana 2,894,798,037 puta.

Ako bi se pesma "See You Again" puštala uzastopno onoliko puta koliko je pogledana na Jutjubu, emitovanje bi trajalo 21.759 godina, preneo je BBC. Ako bi jedna osoba odlučila da pogleda oba šampionska strima jedan iza drugog, morala bi da počne gledanje u periodu vrhunca poslednjeg ledenog doba.

Nova šampionska pesma napisana je za film "Paklene ulice 7" i posvećena je glumcu Polu Vokeru, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći pre završetka snimanja filma. Pesma je bila naprodavanija u 2015. godini i bila je nominovana za nagrade "Gremi" i "Oskar" u kategoriji za najbolju pesmu.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Ledy Gaga trandzolina - NANOGICA htela da se SLIHTA Novaku Djokovicu, kao zbog balavice :) said:

...
DA NIJE BILO ARKANA, TVOJA NANOGICA BI SAD JAAAKO ZALILA....
12. 07. 2017

Ledy Gaga lepotinja - znate li da je idiot Novak Đoković svjoj smrdljivoj džukeli dao ime NIKOLA TESLA? said:

...
SREBRENICE NIJE BILO......

BRATE MILI,
OVI RETARDIRANI TURCI GARANT U TE KOVČEGE TRPAJU I NEPOTREBAN TEHNIČKI OTPAD I UGINULU KRUPNU I SITNU STOKU, E NE BI k***c DOSTIGLI BROJKU OD 9.000.

ZNATE ONO, CRKLA NANI HATIDŽI KRAVA, PREJELA SE DETELINE ( KRAVA, NE NANA ), I NANA OŠLA U MESNU ZAJEDNICU DA POTRAŽI KUJ ĆE KRAVU DA ZAKOPA IL U KAFILERIJU DODNESE, KAD TAMO PREŠEDNIK ALIJICA MUNIRIN ŠTONO NIJE OSMOLJETKU ZAVRŠIO JER MU PAMET BILA UGLAVNOM U KITICI, PA JE JEBAVO PRVO KOKOŠKE A ONDAK I KOZE, PA NANI REKO:

" ŠUĆUR ALAHU, EVO NAMI JOŠ JEDNOGA ZA POTOČARE, JOŠ ĆEMO ZLATNI LJILJAN ZA DOPRINOS NAŠOJ STVARI DA DOHBIJEMO, MAŠALA..."....
..
12. 07. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop