Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 14 mart 2016 08:33

alt

Pogledajte kako je Gagi sekirom napao SaškuDenser Gagi Fanki Dži diskvalifikovan je sa Farme jer je sekirom razvaljivao vrata izolacije gde se nalazila Saška Karan.

"Farmeri, ovim pismom vas obaveštavamo da je Gagi u toku noći sekirom razvaljivao vrata od izolacije u kojoj je bila Saška. Osim toga, gađao ju je letvom. Zbog navedenog smo deoneli odluku da Gagi bude diskvalifikovan", pročitala je Ceca Jovanović.

Nakon toga mnogi su napali gazdaricu, a Mariji Mijanović je pozlilo, pa su farmeri morali da je iznesu na terasu.

Saška je farmerima posle drame ispričala da je denser sekirom razvalio vrata i prozor i da ju je pogodio cepanicim.

Nemoj zajebavati, cepanica je najmanji pojam. Sekirom je. Još mi preti, nisam ni zapamtila. Vaš drugar me je napao sekirom. Ja  ručam, smirilo se. još sam ja prolazila, bila kod njega i bila sam kod njega i otišla da spavam. Milila sam da je neko do vas da me plaši. Još govorim udri još jače", pričala je Saška kako ju je Gagi napao.
"Uderio me je cepanicom. Zamisli da me je u glavu pogodio, ubio me je. Doboro je da dečko dotrčao. Dva-tri puta me je pogodio", Saška je još bila u šoku.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

trtoje said:

...
saska se karala pa postala saska iskarana.zlo i dno od zene.
16. 03. 2016

Biljkasaid@ said:

...
Gazmen sigurno nije dobrica i iskren nego lenji pokvarenjak!!
Pokazao je on to na FARMI 2 kad je pokusao Milosa Bojanica da posvadja sa pijanim reperom i kad je probao da proturi LAZ kako mu je Milos psovao caleta, takodje je i podrzavao RADIONICKI KLAN ciji je sef bio isfrustrirani madjarski fasista neuspeli bubnjar i kao Gazmen parazit socijalne ustanove.
14. 03. 2016

Biljka said:

...
Gagi, dobrica i iskren. Ovaj slinavi bracni par ga ne poznaje napolju, ali sve znaju o njemu...Fuj..Uvlakaci Zlorkulji i Specenom...Fuj!!! NULA RAZLOG ZA IZBACIVANJE. O OVOJ MATOROJ KUJI SAVKETINI NECU..ZADRUGA MOZGA NEMA STO UVEDE OPAJDARU BOLESNU, DOSADNU, GLUPU, AGRESIVNU I POMALO TRUDNU..
14. 03. 2016

... said:

...
A BILO JE BOLJE SA LOSMIJEM!
14. 03. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop