petak, 22 jul 2016 08:13

alt

Progovorili i razotkrili celu aferuPosle nekoliko dana ćutanja, rešili su da progovore i otkriju šta se zapravo desilo.

- Osećam se odvratno! Ako budem potpuno iskrena, opet ću ispasti najgora. Ali, evo, biću. O svim takmičarima iz četvrte sezone Parova se priča sve najgore, pa i o meni. A sve su to izmišljotine! Svi znamo kako je to nastalo. Navodno je ona raspala Ružica izjavila da je Nenad konzumirao nedozvoljene supstance, pa me je zato tukao. Glupost i laž neviđena! Zgrožena sam! U policiji nigde nije zabeleženo da sam pretučena u subotu veče, jer to, jednostavno, nije tačno - rekla je Zorica, a Nenad se nadovezao i rekao šta se zaista desilo u noći, nakon finala "Parova":

- Bili smo u jednoj kafani, zadržali smo se u provodu i oko podneva nas je zaustavila saobraćajna policija. Jedan naš prijatelj koji je bio sa nama nije imao dokumenta kod sebe, pa smo zato svi izašli iz auta. Tada su nastale fotografije kako razgovaram sa policajcima, pa je to posle iskorišćeno na ružan način. Šest sati kasnije smo došli u policijsku stanicu da donesemo dokumenta tog prijatelja.

Zorica je podržala Gastoza i dodala:

- Tako je bilo. Kakve tuče i skandali! Nenad i ja se volimo i niko ne može da nam uništi ljubav - izjavio je par za Kurir.

Evo kako je Gastoz u šaljiovom tonu opisao kako je tukao Zoricu:Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

krezavi said:

...
a je li vam ga zmaj smestio tj.ustek'o?
26. 07. 2016

brendon said:

...
a ja cu da ih smestim na qrac.
25. 07. 2016

dugo će biti zaj said:

...
Ma baš ste jedno za drugo. QRVA i QRVAR.
23. 07. 2016

KURAZENGIJA said:

...
KO SE VOLI TAJ SE BIJE,PA ZATO SI DUDLIĆKA DOBILA PO GORNJOJ PIČCI
22. 07. 2016

MARIC said:

...
ALA OVE BUDALETINE BULJAVA SELJACINA IZ SVILAJNAC GADDSKROZZ I PATETICNA ISFOLIRANA RADO DAJKA ZLOZORICA DUDLIC,LAZU CIM ZINU,A I OKLAGIJA NIJE CVECKA.
22. 07. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop