sreda, 27 jul 2016 08:11

alt

PAROVI: Željko Stojanović nam duguje 20.000 evra


Francuski mediji opisali su program Parovi kao nepodnošljivi treš rijaliti, a produkcija za neviđenih teških reči i blaćenje jednog medija, okrivljuje Željka Stojanovića, koji je pobegao iz luksuzne vile i produkcija ga je zbog toga tužila i traži 20.000 evra.

"Željko Stojanović, bivši učesnik Parova, svestan da je nemoguće da se ikad više pojavi u "Parovi", za čiji je izlazak mimo dogovorenih i ugovorom potpisanih pravila tužen, zbog čega produkcija od njega potražuje 20.000 evra, uporno u francuskim medijima pokušava da blati našu zemlju i prikaže je onakvom kakva nije, pre svega umanjujući i uspeh "Parova", rečeno je iz Produkcije.

Poslednji u nizu "Vanity fair", uz angažovanje organizacije i pojedinaca, dokazanih u borbi protiv Srbije i koji su kvalifikovani u antisrpskim istupima, nastoje da prikažu prvo „Parove“ kakvim nisu, a zatim i Srbiju – nazivajući je zemljom divljaka i posrnulih žena.

Izvor: Kurir


Francuski “veniti Fer” Ocrnio Parove I Marića... by Ibuypowerzadkosila2016


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

posrnula madona with big bubbies said:

...
parove,farmu,big brother bi trebalo trajno zabraniti
27. 07. 2016

krezavi said:

...
ne da je tres,nego tres ad tresovima.skupila se gomila kretena budala da se vredjaju,pljuju tuku,a mi treba to da gledamo.tezak shit
27. 07. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop