Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 30 maj 2016 15:05

alt

Niko nije očekivao da će uraditi ovo


Dok je gazda Lepi Mića čitao pismo koje je zadruga poslala farmerima, Crni je došao na ideju da se iskrade i ode do WC-a… Međutim, to je bila samo maska za prisutne, jer je prava istina – neverovatna!

Crni se iskrao sa sastanka, te otišao do gazdine kuće, u koju mu je inače zabranjen ulazak. Ipak, snašao se i uzeo gitaru koja je stajala ispred, iskoristio instrument da bi dohvatio, verovali ili ne – kanticu eurokrema, a onda ukradeno dovitljivo sakrio među daske na tremu…

Pogledajte neverovatnu krađu koju do sada niste gledali na imanju:

VIDEO OVDE


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

prc.oje said:

...
jao odusevljeni smo kako je pametan,mora da je sisao qrac kada je bio mali pa je tako pametan
30. 05. 2016

... said:

...
IIIJJJJAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOO KAKO JE PAMETAN OVAJ p***rKO A U STVARI JE GLUP KO k***c JER ON JE JEDAN MALI MIS!!! SLIHTARA KOJI JE ODAVNO IZLETEO JER GA NIKO NECE I TOTALNO JE .D O S A D A N, NA SILU GA DRZE A ON SAV SRECAN CAK DZABE TAMO BORAVI JER MU JE TO JEDINA STVAR U ZIVOTU MALO SE OSILIO, DA SE PREVISE NE ZALETI POSLE NEMA IZVINJAVANJA!!
30. 05. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop