Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 05 januar 2010 20:16

Italijanska bogatašica Eva Gonzales otkrila šokantne detalje iz svoje veze sa dečkom Ksenije Pajčin!

 

 

 

 

 

Isprovocirana izjavama svog bivšeg dečka Filipa Kapisode, koji je u prošlom broju "Sveta" nazvao beskrupuloznim makroom i očajnicom koja je ljubomorna na njegovu vezu sa Ksenijom Pajčin, italijanska državljanka Eva Gonzales (56) je posle prošlonedeljnog izlaganja u kome je stasitog Crnogorca osumnjičila za krađu, odlučila da otkrije nove detalje svog odnosa sa dvadesetdvogodišnjim manekenom.

 

 - Ako ciljate na to da je Filip maestro u krevetu, onda vas moram razočarati. Mizeran je i zanemarljiv, baš kao i ono čime raspolaže. Ipak, da ne bih zvučala kao osujećena žena, reći ću vam samo toliko da pamtim isključivo dobre seksualne trenutke, a sa njim toga definitivno nije bilo - izjavila je Eva za ovaj tabloid, potkrepljujući svoju priču lascivnim fotografijama sa Kapisodom.

Foto: Svet


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (18)add comment
 1 2

guru said:

...
Crnogorska lijenstina.
Sto se nije potrudio da Evicu dobro nagazi.
06. 01. 2010

SredovecnaTeta said:

...
Ovaj Kapsioda je gvno od coveka.
05. 01. 2010

XXL said:

...
Crnogorski zigolo. Fuj. Bio sa zenom samo zbog para, pa kad mu je uskratila kintu on raspricao po novinama da je obruka.
Samo sto je Kapisoda glup ko qc pa ne zna da su Italijanke emancipovane i da nece da sedi kuci posramljena jer je svima ispricao da ju je j/bao, nego ce da uzvrati udarac.
Bas je jako ljubomorna na Kseniju, mogu misliti. Tu se tacno vidi da je trac izmislio neko sa ovih prostora. Pa zena nije ni ulazila u vezu da se udaje nego da se zabavi i da je neko posteno isteslaci.
Nasla je Crnogorca da nesto ODRADI, naivna, eto.
Kapisoda je g/no od coveka, to se vidi na kilometar. Smrad.
05. 01. 2010

ma said:

ma
njoj ni magarac ne bi bio dovoljan, jer od onog sto joj je priroda dalala ostao je samo okvir...
05. 01. 2010

itd said:

...
Baba je ocajna kad ovako nisko udara.Pateticno.
05. 01. 2010

ssssssssss said:

...
Ako je to ova na slici , ne izgleda kao baba, a bogami ako je baba znaci da ima mnogo iskustva i moze dodro da proceni momka.
05. 01. 2010

leko said:

...
Eva ili vec ko li si, mozes da jedes g***a, neznam sto si bila sa njim kad je tako los, na kraju karajeva mozes mu baba biti, bar je to dobra stvar, a ti nifomanko nije ti on kriv sto si ti MATORA VJESTICA. Filipe nek te ne pogadjaju ovakve izjave, ti si lijep momak a sto je ona na dnu po godinama to je njem problem. KOKOSKO JEDNA
05. 01. 2010

janabg said:

...
fuuuuuj! gadi mi se, moze bre baba da mu bude!
05. 01. 2010
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop