utorak, 13 oktobar 2015 14:59

alt

Pustite me da je prebijem - žestoka svađaHaos je počeo kada je Maja Nikolić načula da će ponovo biti sluga, a po njenom mišljenju glavni krivac za to je Zorica Marković.

Kada je Markovićeva saznala da je Maja spominje u spavaćoj sobi, počela je da se dere i unosi joj se u facu.Zorica ju je u prepirci pljunula Maju nakon čega je planula:

- Ološu, zadaviću te. Fukso jedna! Pustite me da je prebijem, da završim sa tim! Ne spominjem te, nemoj ni ti mene. Bićeš j*bana, ja ti kažem. Ne možete da je branite, ja ću je roknuti kad tad - vikala je Zorica dok su je ukućani držali da ne udari Nikolićevu.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

LALO said:

...
ne gledam farmu al kad sam video maju zoricu I na kraju konj micu prebacio sam se na parove al gledao sam svi 5 farmi hvala L OVO JE sit sto bi rekao eki

13. 10. 2015

77 said:

...
Jeste Zorica je nagovorila Radasina i istina je da Radasin nema stava.
A Zorica je estradna vjestica, Zorica je kao neki zenski kauboj, odvratna, opasna, neuracunljiva. Svake godine moramo gledati ovu prostu zenu, Zoricetinu,
Izbacite ovo zlo.
13. 10. 2015

... said:

...
Strasno,kad izadju pricace da su se salile.
13. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop