utorak, 13 oktobar 2015 01:12

alt

Završila boravak na Farmi nakon sedam dana


Tijana Đuričić izbačena je sa Farme nakon samo nedelju dana boravka.Ona je rekla da je pogrešila kada je mislila da će je napadati neki drugi ljudi. "To izgleda potpuno drugačije nego spolja kada uđete unutra", rekla je Tijana.Njoj je najteže bilo zbog njenog psa Done jer se ona teško navikla na uslove na imanju. "Nisam se nadala njihovoj reakciji. Nije mi bilo jasno zašto bi jedan pas smetao ljudima kada spavamo i u štali sa kravama", pitala se Tijana.

Nakon odgledanog profila, Tijana je ostala bez komentara.U vezi Lepog Miće, Tijana je rekla da smatra da on nije loša osoba i da smatra da bi se njih dvoje slagali. "Kad je nastao incident sa Kristijanom, Maja, Lepi Mića i Gabrijela su odreagovali ljudski", rekla.Tijana je rekla da se smrzla u izolaciji i da je na kraju našla zajednički jezik sa Kristijanom. "Izvinio mi se, pokajao se za sve, pozdravio se i sve je sada u redu".

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop