nedelja, 30 avgust 2015 22:42

alt

U izolaciju će se spremati za kviz znanja


Večeras su održane prve nominacije na imanju u Lisoviću. Farmeri su svoje štapiće dali crnogorskom pevau Bojanu Tomoviću, dok je publika svojim glasovima nominovala Šabanotija. Njih dvojica idu u izolaciju, gde će se spremati za kviz znanja za koje su se opredelili.

Podsetimo, prvi gazda u šestoj sezoni Farme Zvezdan Anđić izabrano je za svoje sluge Maju Nikolić i Bojana Tomovića, koji se sam prijavio. Za drugog nominovanog farmera glasala je publila SMS glasovima.

Podsetimo, crnogorski pevač je sve ukućane i gledaoce, kada je proglašen slugom, zamolio da njemu daju štapiće jer se ne oseća dobrodošlim na imanju i da bi voleo da napusti što pre rijaliti. "Zamolio bih sve moje Crnogorce i sve Farmere da mi daju štapiće", zamolio je Bojan. "Trebalo je odmah da mi kažete da nisam dobrodošao ovde. Odmah su svi krenuli da me prozivaju da sam Crnogorac i da ne radim..."


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Heloou said:

...
Vešticu su podržale ništarije ali dibidus šlus.
31. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop