ponedeljak, 05 oktobar 2015 23:12

alt

Tijanin dolazak nije obradovao KristijanaU areni je večeras izgubio Danijel Mitrović, koji je pobedio u kvizu ali i pored te pobede on je dobio najmanje glasova pa je samo posle četiri dana provedenih na Farmi izbačen. Na imanju ostaju Rade Lazić, Ivan Gavrilović i Jelena Milošević koji su takođe bili nominovani.

Tijana Đuričić večeras je ušla na "Farmu". Ona se predstavila u studiju gde je poručila da će biti korektna prema Kristijanu Goluboviću, dok joj se Rade Lazić najviše sviđa. Ona nema lepo mišljenje o Gabrijeli Pejčev, a Stanija joj je fina i kulturna devojka i ne zna je lično.Njen dolazak najmanje je obradovao Kristijana Golubovića. Đuričićeva je rekla da od ranije zna Golubovića, ali nije želela da otkriva previše detalja. Jelena Krunić je propitivala novu farmerku i primetila je da Kristijanu nije prijatno što je ona došla.

Maja Nikolić ju je odmah upitala da li je bila zaljubljena u Kristijana Golubovića, i da li i dalje gaji simpatije prema njemu. Tijana je navela kako joj je on oduvek bio idol, ali da nije zaljubljena u njega.

- Čula sam šta si pričao o meni, da sam akrep i slično. Znam sve što si pričao o meni ovde - napala ga je ona odmah.
- Da, to sam i tebi rekao. Kao da si Drakulina žena - odbrusio joj je Kristijan.
- Ocrnio si me, stvarno nisi normalan. Hvala ti puno Goluboviću - rekla mu je Tijana.
- Nemam ja nikakvih emocija prema tebi, da se to zna - rekao je u svoju odbranu.
Maja je Kristijanu odmah predložila da Tijana prespava kod njega, što su oboje odbili.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop