Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 19 maj 2016 08:15

alt

Farmeri odlučili da li će biti kažnjena


Filip Đukić, Milan Đorđević Crni i Goga Aleksić, koji su, prema pismu Zadruge, tužili Cecu Jovanović jer nije htela da im pomogne u izvršenju izazova i da preda svoj štek.

Mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovom slučaju, a Ceca je kao zaključnu reč istakla da ona nije ni prva ni poslednja koja je obećala da će da sabotira zadatak.

Mnogi su se složili sa njom, a Nikola Lakić je predložio oštru kaznu – da ona izriba WC zbog toga u slučaju da bude osuđena.

Ipak, finalnu reč su imali farmeri iz porote, koji su zaključili da Ceca nije napravila prekršaj odbivši da sarađuje i preda svoj štek.

VIDEO OVDE


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

marko@ said:

...
Przulja i onog mc nemanju ce neko prebiti napolju
19. 05. 2016

... said:

...
OVO SU DEFINITIVNO NAJVECE SPLACINE U ISTORIJI RIJALITIJA, MISLIO SAM DA JE NA FARMI 2 BILO NAJVISE SLIHTARA ALI OVDE JE CAK I VESNA ZMIJANAC ISPALA GLUPA.
19. 05. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop