četvrtak, 27 avgust 2015 22:59

alt

Učesnici dobili ozbiljne zadatake (video)Nakon što su se svi učesnici uselili na Farmu 6, održan je i prvi porodični sastanak na kome su takmičari u Lisoviću izabrali i prvog gazdu.Jednoglasnom odlukom farmera, odlučeno je da Zvezdan Anđić bude prvi gazda na Farmi 6. Šou je zvanično počeo, a učesnici imanja u Lisoviću dobili su odmah i svoj prvi zadatak. Naime, farmeri će morati sami da naprave krevete, tako što će od slamarica napraviti jastuke i jorgane za pokrivanje, a produkcija im je u kući ostavila piliće o kojima već na samom početku morati da brinu.

Pravila su stroga, a po prvi put gazda ima privilegiju da se u njegovoj kući nalazi tuš kabina u kojoj će tokom svog gazdovanja jedino on smeti da se tušira. Vesela ekipa vrlo pozitivno je ušla u kuću spremna da sebe pokaže u najboljem svetlu, a iako su odmah ostvarili prijateljsku komunikaciju, verujemo da će biti veoma zanimljivih situacija tokom naredna četiri meseca.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop