Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 15 jul 2016 08:09

alt

I dalje pišu o tome šta je Željko preživeo u "Parovima"


Francuski mediji i dalje pišu o tome šta je Željko Stojanović preživeo u rijalitiju "Parovi". Naime, magazin "Vanity Fair" navodi da je Stojanović za šest meseci koliko je proveo u rijalitiju, često bio ponižavan i prebijan od stane drugih takmičara, a da je spavao nekoliko dana u izolaciji u kojoj nije bilo ni dušeka ni grejanja i gde su bili ekstremni uslovi. Ovaj magazin između ostalog danas podseća da mu produkcija nije dozvolila da napusti "Parove" i da je on na kraju prvo dozivao svoje roditelje i da se žalio na sistem rijalitija, a da je potom morao da pobegne.

Što se tiče samog rijalitija, njega su okarakterisali kao najveće smeće od rijalitija u svetu iza koga stoji Milomir Marić, koji se u Srbiji tretira kao intelektualac.

Oni su "Parove" okatakterisali kao rijaliti u kojem se promoviše nasilje i seks.

Izvor: Pulsonline


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
Kao da mi to ne znamo.
15. 07. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop