petak, 27 jul 2018 08:13

alt

Centralna lokacija festivala biće Novi HangarNakon što je prošle godine održan kao nulti dan festivala Exit u Novom Sadu, ovogodišnji No sleep festival održaće se u Beogradu od 16. do 18. novembra.

Uz neprestani program od 48 časova na više lokacija u Beogradu, među kojima su Novi Hangar u Luci Beograd, klubovi Drugstore i 20/44 i mnoga druga kultna mesta, nastupiće neki od vodećih izvođača svetske scene, kao i nadolazeće zvezde uz podršku regionalne i domaće scene.

Posle koncerta na Petrovaradinskoj tvrđavi, Nina Kravic nastupiće i u Beogradu. Pored nje, na festivalu će nastupiti i britansko-berlinski tehno izvođač Dax J, kao i I Hate Models.

Centralna lokacija No sleep festivala biće Novi Hangar. Pored glavnih večernjih događaja, festival će imati i brojne dnevne i after žurke, te prateće programe kao što su izložbe i radionice, uz muzičku konferenciju sa nekim od najaktuelnijih tema na svetskoj i domaćoj sceni.

Izvor: o21.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop