ponedeljak, 08 februar 2016 11:06

alt

Pročiotajte šta starleta planira sa novcemStanija se oglasila povodom, kako navodi, pritiska koji oseća od strane Golubovića.Stanija, pobednica Farme 6, i Kristijan Golubović, ušli su poslednjih dana u žestok sukob povodom raspodele novca koji je starleta osvojila. Dobrojevićeva se, kako navodi Informer, oglasila tim povodom.

Stanija poručuje da će Kristijana prijaviti policiji jer joj traži, kako ona navodi, svih 25.000 evra koje je dobila kao pobednica “Farme”.

– Nisam želela da mešam policiju, jer sam svojevoljno htela da poklonim pola nagrade Kristijanu. Međutim, došlo je do prekida našeg prijateljstva, jer je hteo da mi uzme čitavu nagradu i ostavi me bez dinara – kaže starleta.

– I dalje trpim pritisak, i ako to ne prestane, obratiću se nadležnim organima – poručila je Stanija preko svoje portparolke.Starleta je dodala da će, zbog svega što se dogodilo, sumu namenjenu Goluboviću najverovatnije uplatiti u humanitarne svrhe.

Kristijan, sa druge strane, poručuje da je ona dobila 35, a ne 25.000 evra:

– Pouzdano znam da je Staniji uplaćen novac i za mene, i to pre nego što sam uhapšen. Dobila je na račun 35.000 evra. Na sve načine sam pokušao da dođem do nje, ali je ona, od trenutka kada je dobila pare, prestala da mi odgovara na pozive i poruke.

Evo statusa sa Fejsbuka u kome Stanija kaze da razmišlja da taj novac uplati u humanitarne svrhe:


Kao što ste svi već dobro upućeni poslednjih dana su se u domaćim medijima, kako štampanim izdanjima, tako i na...

Posted by Stanija Dobrojevic on субота 6. фебруар 2016.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

xy said:

...
Nema komentara, kome je ova krava vise interesantna
09. 02. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop