ponedeljak, 07 decembar 2015 11:41

alt

Očekivano je da će se večeras vrati u Lisoviće


Kristijan Golubović je pre desetak dana diskvalifikovan iz realitija "Farma" , ali je sada već potpuno očekivano da se u ponedeljak veče vrati na seosko imanje u Lisoviću.

Naime, ružičasta televizija će večeras organizovati glasanje da publika izglasa da li žele da se on i klaberka Tamara Đurić vrate.

Pre povratka, u koji je siguran, Kristijan se oglasio na društvenoj mreži Facebook.

- Dragi i jako poštovani priatelji fanovi, sutra sam u Beogradu, a prekosutra smo u studiju Šimanovce... Ukoliko izglasate (ha ha) da se vratim na Farmu nastavlja se šou FARMA6... POVRATAK POKLANJAM VAMA...SMEH, ZABAVU, RAD i KREATIVNOST U SVAKOM SMISLU... Pobeda se mora podeliti sa fanovima (Vama) i mojom ćerkicom Verom i suprugom Ivanom...za njih činim čuda i ako sam jako "LUCKAST" ŠAŠKAV... kako kaže Jasmina Medenica... 30-og Decembra se nadam pobedi najboljeg od nas... ako sam taj - izdominirajmo!!! HVALA ZA SVE DO SADA... HVALA ZA UBUDUĆE... HVALA ZAUVEK! Voli vas Vaš Kristijan - KIKI - napisao je Golubović na društvenoj mreži Facebook.


Dragi i jako poštovani priatelji fanovi,sutra sam u Beogradu,a prekosutra smo u studiju Šimanovce...Ukoliko izglasate...

Posted by Kristijan Kiki Golubovic on субота 5. децембар 2015.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

... said:

...
..zaboravih i ZENOMRZAC!!!
09. 12. 2015

... said:

...
Porucuje i da ce biti najveca SLIHTARA KAO I DO SADA!!!
09. 12. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop