Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 23 jun 2017 07:58

alt

Rijaliti "Parovi" trajali šest meseci


Finale najgledanijeg zabavno-humorističkog programa u Srbiji zakazano je za 2. jul 2017. godine. Učesnici su poskakali od sreće kada je produkcija saopštila ovu informaciju. Za tačno deset dana, znaće se pobednik ove pete sezone "Parova".

Savet mudraca bio je veoma blizu ovog datuma a neki su i tačno pogodili kada će se održati finale. Nakon skakanja od sreće neki učesnici su i briznuli u plač.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (13)add comment
 1 2 > 

Kada je Arkan prvi put video Cecu na svadbi jednog našeg vojnika u Erdutu rekao je: “Šta ste mi doveli ovu ku*vu muslimansku?”@ said:

...
Nikakvog usca pred 150 klonova nije bilo !

Vidis kako VI klonovi umisljate!!!
29. 06. 2017

Kada je Arkan prvi put video Cecu na svadbi jednog našeg vojnika u Erdutu rekao je: “Šta ste mi doveli ovu ku*vu muslimansku?”@ said:

...
PARDON, GDE MOZE DA BUDE CASNA SESTRA SA ONOM PLASTICNOM ZATEGNUTOM k***aNJSKOM FACOM :))

NE MOZE DA UDJE NI KAO PRERUSENA MUSLIMANKA :)))))
29. 06. 2017

Kada je Arkan prvi put video Cecu na svadbi jednog našeg vojnika u Erdutu rekao je: “Šta ste mi doveli ovu ku*vu muslimansku?”@ said:

...
TAMO TVOJA NANOGICA NE MOZE DA UDJE NI KAO PRERUSENA CASNA SESTRA :))))
29. 06. 2017

Ledy Gaga Ušće 3, https://www.subotica.com/fotografije/album-71056-subotica-koncert-cece-raznatovic/ said:

...
Prošlo je četiri godine otkad je folk diva Ceca Ražnatović napravila spektakl svojim drugim koncertom na Ušću pred oko 150.000 fanova. Na Vidovdan 2013, posle 7 godina, Ceca je na istom mestu publici predstavila album "Poziv" i uz stare hitove priredila jedan od najvećih koncerata u regionu.

Danas, druženje sa svojom publikom na Ušću čuva u najlepšem sećanju, ali ne dozvoljava da njeni fanovi čekaju već sa novim albumom sledeće godine stiže i veliko iznenađenje. - Spremite se za Ušće 3. To je sve što bih u ovom trenutku mogla da kažem svima onima koji godinama prate moj rad. Znaju da sam im zahvalna na svakom trenutku koji su podelili sa mnom i njihova podrška koja traje 3 decenije je nemerljiva sa bilo čim- naglasila je...

28. 06. 2017

Kada je Arkan prvi put video Cecu na svadbi jednog našeg vojnika u Erdutu rekao je: “Šta ste mi doveli ovu ku*vu muslimansku?”@ said:

...
KOJIM TRIJUMFOM?

PA TU JE DOZIVELA DEBAKL ! ! !

DOSLO JOJ 100 LJUDI. A I ONI SE ZAj****i..

DRZALA SE ZA STUB OD MIKROFONA KAO SONJA SAVIC U FILMU 'ZIVOT JE LEP' NIJE PEVALA NI 2 SATA, A I TO STO JE PEVALA.., BOLJE DA NIJE !

SAKA JADA JE OTISLA OGORCENA, I SHVATILA JE KOLIKO SE ZAj****a STO JE UOPSTE TROSILA VREME.

KAO STO REKOH
POTPUNA PROPAST.
28. 06. 2017

Ledy Gaga Ušće 3, https://www.subotica.com/fotografije/album-71056-subotica-koncert-cece-raznatovic/ said:

...
A ŠTA ĆEMO SA

CECINIM

TRIJUMFOM U SLOVENIJI

OD 20. 05. 2017. KADA JE U LJUBLJANI U ARENI OKUPILA

12.000 LJUDI?
27. 06. 2017

Ledy Gaga usce u snovima@ said:

...
Vi NANOGICINI FORUMASI MNOOOOGO VOLITE DA UMISLJATE DOK VAS ISTINA NE RAZOCARA :((

TI CES OCIGLEDNO UMRETI PRE NANOGICE.
24. 06. 2017

Ledy Gaga Ušće 3 said:

...
GOREO je u petak veče Stadion malih sportova u Subotici kada je na scenu izašla Svetlana Ceca Ražnatović i zapevala „Vazduh koji dišem“.
Više od četiri hiljade grla, svi kao jedan, od prvog do poslednjeg takta ispratili čuveni veliki hit. U istom ritmu, istom silinom ravnicom se orio „Beograd“, „Autogram“, „Pet minuta“, „Doktor“, „Volim te“.

- Drago mi je da vidim toliko mladih ljudi, vi ste malo slobodniji i hrabriji, i volim tu snažnu energiju – poručila Ceca publici i nastavila da niže hit za hitom.
Iako se mnogi nisu ni rodili kada su nastali „Nagovori“, „Kukavica“, „Maskarada“, „Pile“ vriska publike dokazala još jednom je da su u pitanju neprolazni hitovi. Ništa manje snažno nisu se orili i „Jadna ti je moja moć“, „Poziv koji se ne odbija“.

Uz čuvene pesme đuskao je i naš zlatni olimpijac Davor Štefanek.
23. 06. 2017

Ledy Gaga usce u snovima@ said:

...
NE, NEGO TREBA SNIMATI EMISIJU O TVOJOJ NANOGICI..
23. 06. 2017
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop