ponedeljak, 11 septembar 2017 10:34

alt

Na jednom mestu ljuti neprijatelji i veliki prijatelji


Šesta sezona je nikad bliža, a sada je zvanično potvrđeno da "Parovi" počinju 16. septembra!

Nikad do sada se nije dogodilo da se u javnosti ne pojavi nijedno ime budućeg učesnika rijalitija „Parovi“, u šestoj sezoni.

Ali, ono što je procurelo jeste da će se, prvi put, na jednom mestu naći ljuti neprijatelji i veliki prijatelji. Produkcija se ne oglašava, pa se ne zna o kome se radi, ali ispostavilo se da su u pitanju bivši supružnici, koji nisu u baš dobrim odnosima.

Ono što je još zanimljivije, javnost ni ne zna da su njih dvoje bili u braku.

Takođe, pročulo se i da će jedan doktor, i jedan poslanik takođe ući u vilu.

- Istina je da će među takmičarima biti doktor i decenijski poslanik u našem Parlamentu – potrvdili su u produkciji Hepi televizije. – Uvek idemo korak dalje i u skaldu sa željama naših gledalaca. Naš rijaliti nije parada šunda,  kiča i neukusa i već i program u kojem nešto treba i da se nauči. Pokazali smo i naišli na veliku podršku gledalaca, dok smo mirili zavađene članove porodica, pomagali da pobedi ljubav, izvodili takmičare na pravi put, a nismo se rugali njihovom nesnalaženju u životu i nevoljama koje sui h snašle. Nama jeste cilj gledanost, ali ne po svaku cenu.

Od 16. septembra na TV Happy!

Izvor: happytv.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop