sreda, 15 novembar 2017 09:53

alt

Video već ima više od 20 miliona pregledaDve svetske zvezde Eminem i Bijonse, udružili su se i snimili duetsku pesmu "Walk on Water". Kako kažu, obožavaoci ove balade trebali bi da se zahvale Džej Ziju, na čiju se inicatijativu odigrala saradnja repera i pevačice.

Bijonse i Eminem su udružili snage kako bi snimili i objavili novi duet pod nazivom "Walk on Water". Nakon tizera u kojima je reper insinuirao da prodaje "drogu", otkriveno je da je "Revival" naziv njegovog novog albuma, a "Walk on water" numera koju je uradio sa kraljicom Bijonse. Video već ima više od 20 miliona pregleda, a pesma je oduševila fanove i repera i pevačice. Ukoliko obratite pažnju u pozadini pesme možete čuti kako Eminem piše, i cepa i baca papire. Kako pišu strani mediji, za duet ovih svetskih zvezda zadužen je Džej Zi, na čiji su se predlog udružili Eminem i Bijonse, kako bi snimili pesmu. Fanovi su sa oduševljenjem prihvatili ovaj mega poznati dvojac, a komentari spoja u duet su fantastični. Eminem u svom stilu, kakvog smo navikli, a Bijonse kao kruna svega, svojim nežnim glasom doprinela je ovoj baladi.

Poslušajte:
Izvor: svetplus.com


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop