sreda, 12 avgust 2015 15:01

alt

Burek je dobar čovek za razliku od Rajka


Sa ovom meleskinjom smo razgovarali o drugim ukućanima, ko joj se dopada kao čovek, a ko ne, kakvi su joj planovi za budućnost pročitajte u intervjuu koji sledi.

HAPPY TV:  Danima si tužna? U uživo programu izgledaš zamišljeno, ubaciš neki komenatar, nasmeješ se, ali sve je to nekako kiselo, nije to ona stara Ejmi?
EJMI:  Otkad je Lazar izašao, da, nisam više ta Ejmi . Meni je teško bez njega, ali i ovih dana sam bila nešto bolesna. Danas sam bila kod lekara i mislim da ću bit okej. Da kažem da ova ekipa jeste nova i nisam se još uvek navikla na njih.

H: Na koga nikako ne možeš da se navikneš? Ko ti najviše smeta?
E:  Pre Burek, a sad…niko. Za mene su smešni i Rajko i Burek. A i Burek je dobar čovek za razliku od Rajka. Ja mislim da je on bolestan u glavi i ja ću od danas da se zezam i da se igram samo sa njim. Počela sam pre dva dana  i odmah se rasplakao. Mislim, on je slabiji od mene  i to ću da pokažem. Meni niko ne smeta. A Zmaj i ja smo se pomirili. Čas se svađamo, čas se pomirimo. To je naš odnos i…

H:  U kakvom si odnosu sada sa Gromom? Šta se to desilo?
E:  Za Groma…Za njega samo da kažem da smo imali raspravu pre dva dana. U lice sam mu rekla svoje iskreno mišljenje. Odmah je bio protiv mene, pa je rekao da nismo više brat i sestra i…

H: Šta si mu rekla u lice, pa ga je to toliko povredilo?
E:  Pretio je Jeleni i rekao: “Ako budeš  bezobrazna, ja ću da iznesem sve što znam o tebi“. Pošto smo on i ja vezani sada, uplašila sam se, jer on zna neke stvari o meni. Plašila sam se da će možda sve to da iznese u javnost.

H: Misliš da zaista postoji mogućnost da te izda kao prijatelja?
E:  Da, da…tako je. I zato sam rekla: „Nemojte  tako, nije okej, nije okej“. On je odmah bio protiv mene. Sinoć u garderobi smo se pomirili i objasnio mi je neke stavri i ja sam se izvinila. Mislim, naši odnosi su i dalje okej.

H: Ako sam dobro razumela i dalje ste brat i sestra?
E: I dalje smo.

H:  Da li si raspoložena za jednu igricu? Od dva ponuđena odgovora, možeš da izabereš samo jedan.
E:  Ajde.

H:  Crnac ili belac?
E: Belac.

H: Pas ili mačka?
E:.Mačka.

H: Anđeo ili Đavo?
E: Anđeo.

H: Internet ili televizija?
E: Internet.

H: Lepota ili pamet?
E: Pamet.

H: Miloš ili Lazar?
E: (smeh)…Razmišljam, razmišljam, razmišljam…..pa Lazar.

H: Pa, Lazar? Da li si morala da razmišljaš?
E: Ne..Lazar definitivno. Njega sam izabrala i to je to.

H: Planovi kad izađeš?
E: Okej…Pa ovako..planiram da završim ono što imam da završim, pa onda posle idem za Crnu Goru sa ostalima. Idemo svi zajedno tamo kod njega.

H: Hoćemo li dobiti ekskluzivu ako se nešto desi?
E: Naravno, naravno…koga bih drugog zvala?

Izvor: Happy TV


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop