petak, 31 jul 2015 08:19

alt

Lazar galsno priča da želi da oženi Ejmi


Ejmi Aminata je, ispostavilo se u rijaliti programima na Hepi televiziji, baš zaljubljive prirode.– Kad sam videla Miloša Vojinovića, odmah sam se zaljubila u njega – rekla je. – Onda ga je produkcija dovela u studio, bila sam presrećna kad sam ga videla.Podsećamo, Ejmi se čak i zaplakala od sreće, kad je videla pevača u studiju. A, odmah po izlasku iz serijala „Parovi“ , videla se sa Milošem, što su novinari zabeležili.

– Onda sam saznala da Miloš ima devojku, bilo je glupo da on napolju uživa sa devojkom, a ja da se ovde nečemu nadam – pričala je Ejmi ostalim učesncima serijala „Hotel Maldivi“. –  Kad je Lazar počeo da mi se udavara, pomislila sam da je to njegova taktika. On je bio dobar prema meni i ja sam odlučila da počnem da se zabavljam sa njim.

Ubrzo pošto su ozvaničili vezu, Toma Panter je rekao da je među njima bilo i seksa.A, podsećamo, Ejmi Aminata je pre ulaska u rijaliti „Parovi“, na Hepi televiziji rekla da je do sada bila samo sa obojenim mušakrcima, jer je smatrala da se beli muškarci u nju zaljubljuju zato što je drugačija, ne zbog nje same. Ovog puta, čini se, nije se držala te svoje priče. Fudbaler Lazar Jeremić galsno priča da želi da oženi Ejmi.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop