subota, 03 novembar 2018 15:50

alt

Dep je prethodno boravio u Srbiji 2010. godine


Slavni glumac je prethodno boravio u Srbiji 2010. godine kada je učestvovao na festivalu "Kustendorf".

Posle 8 godina, Džoni Dep će ponovo posetiti Srbiji, i to poslovno. Naime, slavni holivudski glumac dolazi u našu zemlju u januaru iduće godine, i to zbog snimanja filma o ratnom fotografu Judžinu Smitu.

U pitanju je snimanje filma "Minamata", nazvanog po bolesti uzrokovanoj trovanjem živom, počeće u Japanu, a nakon toga će se nastaviti u Srbiji, navodi "Varajeti". Radnja ovog ostvarenja baviće se Smitovom radu u magazinu "Lajf" i foto esejom iz 1972. godine kroz koji je Smit široj javnosti predstavio užase bolesti Minamata, otkrivene u Japanu 1956. godine.

Endru Levitas će režirati ostvarenje po scenariju Dejvida Keslera, a po knjizi Judžina Smita i njegove supruge Ajlin Mioko Smit, "Minamata: Priča o trovanju grada i ljudi koji su odlučili da nose breme hrabrosti".

Smit je jedan od najistaknutijih američkih fotonovinara i "možda najvažniji američki fotograf u razvoju editorijalnih foto eseja", kako ga je opisao "Gardijan".

Dep je prethodno boravio u Srbiji 2010. godine kada je učestvovao na festivalu "Kustendorf".
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Lolitina said:

...
Hoce li opet u filmu Srbin biti mafijas ?
04. 11. 2018

Lady Gaga mlada https://m.facebook.com/groups/15123908547/?ref=group_header&view=group said:

...
PODSETITE ME DA U TO IME ZAKOLJEM PRASE.
03. 11. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop