Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 07 mart 2015 10:55

alt

Svaku devojku koju sam poželeo imao sam


Džej Ramadanovski kaže da se zabavljao sa mnogim lepoticama i manekenkama, koje su sve redom bankrotirale zbog njega!"Ja sam pravi latino ljubavnik, samo osvajam! Sve koje sam poželeo sam imao. Bilo je i manekenki, one mi se baš dopadaju, uopšte mi ne smeta što su više od mene, to mi je super!",kaže pevač za "Informer".

On kaže da nikada zbog žene nije ostao bez novca i da tako nešto može da se desi samo lepim damama koje su u njegovom društvu."Volim da uživam i da lepo živim! Nisam glup, uvek ostavim onoliko novca koliko mi je potrebno da preživim".Pevač kaže da su se žene promenile, ali i da je on omatorio, pa ga više ne saleću kao nekad.S obzirom da je smanjio izlaske tvrdi da zbog toga i manje pije i da uglavnom popije koju čašicu pre nastupa.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

kobac said:

...
ovaj mora da nosi merdevine da bi se popeo na ckapi
07. 03. 2015

LADY GAGA / nemo se mlogo potresate.....ovo je samo početak...... said:

http://www.e-novine.com/stav/78216-j**o-vas-Novak-sve-kamari.html
TI SI CIGANSKO GO?VNO.
07. 03. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop