Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 22 januar 2011 20:21

Muž Mine Kostić prvi muškarac koji je napustio rijaliti šou "Dvor"!

 

 

Samo šest dana od početka emitovanja rijaliti programa "Dvor", a već drugi takmičar je ispao! Posle manekenke Manel Jelić, još jedan učesnik se oprostio od nagrade od 50.000 evra! Reč je o Igoru Kostiću, suprugu folk pevačice Mine Kostić! On je imao najmanje glasova publike.

 

 

Kada je reč o ostalim dešavanjima u "Dvoru", posebno se ističe Lana Toković, koja je stigla skoro sa svima da se posvađa. Ona je prvo napala Miku Kostić zbog njenog ponašanja, zatim i Danijela Pavlovića, a tirada se završila kada se posvađala i sa Ćemom, koji je nazvao pevačicom "umesto kompozitorkom" (?!)

Sve najnovije vesti na sajtu Dvor Srbija

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (24)add comment
 1 2 3 > 

albanka said:

...
SRBOJE???

Ti se prepoznao kao SELJOBER sa VUKOJEBINE !!!
NO COMENT...
PS sa takvima ne znam komunicirati, inace bi te pitala dali imas ogrev i kako su ti krave i ovce i dali ti one puse, i dali imas dva metra snega itd.
28. 01. 2011

ja sam said:

...
a steta, jedan od retkih ok likova...u odnosu na debelog p***ra milicevica, iskompleksiranu kravu lanu i gospodju retarda draganu, decko je car!!
26. 01. 2011

Zaviša said:

...
DOBRO JE ŠTO JE IZAŠAO TAKO RANO...MISLIM DA JE MINI BILO DOVOLJNO SEDAM DANA DA SE DOBRO IZJ.EBE I IST.UCA... ONA JE TEŠKA d****a I SVIMA JE POZNATO DA OBOŽAVA DA SE TUCA U ISTO VREME SA NAJMANJE TRI MUŠKARCA... NA DAJ BOŽE DA JE OVAJ DRVOSEČA OSTAO JOŠ KOJI DAN ONA BI UMRLA NA KU.RČEVIMA!!! SPAS ZA MINU U ZADNJI ČAS!!! :)
23. 01. 2011

porodica said:

...
Mina, Djus, Igor cela porodica previse je.
Dosta je porodicnih privilegija.
23. 01. 2011

monotono said:

...
Lana i Lepa kao dva starca u Mapet sou.
23. 01. 2011

MAJ@ said:

...
Lana samo drži moralna predavanja drugim. Što malo Urški ne govori nego našla Miku pa njoj pametuje.
Našta ona liči u svojim godinama? Ko neka starka koja ne silazi sa motora i spava po šumi a kao drugim govori kako da se ponašaju.Obična tračara.
23. 01. 2011

Srboje said:

...
PORUKA ZA ALBANKU!!! NAPUŠI MI SE KUR.ČINE GLUPAČO!!! KAKVA JE LANA KOMPOZITORKA...A DA PA MOŽDA NEKOME SVIRA USNU HARMONIKU UZ KU.RAC PA TAKO KOMPONUJE!!!
23. 01. 2011

zokapa said:

...
OPET CE BITI NAMESTENO SVE
LANA I DRAGANA SU NAJGORE TRACARE
LEPA JE BABA KOJOJ NIJE TU MESTO
MILICEVIC UMISLJENI CAR
DNO SU DNA
23. 01. 2011

Musa said:

...
A da li neko mozda zna sta je to Lana komponovala ? Mozda bi mi to ovaj gradski dzilkos mogao objasniti.
23. 01. 2011

maki m said:

...
imam 35g. Lana je vrstan umetnik. Ne poznajem je lično, no uvek mi delovala ok. Zasad još uvek mislim isto
23. 01. 2011
 1 2 3 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop