četvrtak, 24 novembar 2016 09:50

alt

Duško je Moreni morao da pere kosu (VIDEO)Duško Bogdanović, bivši kandidat Velikog brata i njegova supruga Radojka Bogdanović iz Galibabinaca, uloge će zameniti sa pevačicom Morenom Marijanović i njenim nevenčanim suprugom Manuelom Curijem iz Malog Lošinja u hrvatskom rijalitiju "Menjam ženu".

Bogdanovići žive jako skromno, nemaju čak ni kupatilo, pa je Morena, koja je naviknula na luksuz i komfor, doživela ozbiljan šok, ali je čitavoj situaciji pristupila hrabro, iako je žalila Radojku, jer kao žena u životu nema nimalo udobnosti. Tako je radila sve seoske poslove, išla je s Duškom na pijac gde je prodavala sir, a posle je u jednom hotelu i zapevala. Međutim, Dule joj je u trenu uzeo mikrofon i ukrao sou! Budući da nema kupatilo, Duško je Moreni morao da pere kosu tako što je grejao vodu u loncu i potom joj kosu prao  lončićem, u poljskom wc-u, a  Morena je odlučila da renovira Duškov poljski wc, i da mu ugradi zlatnu šolju!

Radojka, Duškova supruga je s druge strane uživala sa Moreninim nevenčanim suprugom, Manuelom.


alt

Izvor: rtl.hr


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

Grba said:

...
Ovaj sigurno nema ni struju ni vodu.mora da dismr za sve pare,jer kintu iz reality je stekovao u slamaricu
26. 11. 2016

ludak milojko said:

...
au koje stipse ovi mentoli iz galibabinac.namlatise kintu u relitima a nece da naprave kupatilo.mora da smrde za sve pare
25. 11. 2016

... said:

...
Ovaj dodje i na hrvatsku televiziju.Gde su mu pare koje je zaradio u rijalitima kad ovako zivi?
24. 11. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop