sreda, 22 jul 2015 21:41

alt

"Moj sin odlično glumi geja, i to je njegov posao"Nedavno je otkriveno kako se Dušan Kaličanin prerušavao u ženu, sa ciljem da se probije na estradno nebo.Mnogi učesnici "Maldiva" su nagađali po pitanju njegovog seksualnog operdeljenja, a spekulisalo se i da je bio u vezi sa jednim poznatim pevačem. Dušanova mama Ema je stala u zašitiu svog sina i tvrdi da njen mezimac folira da je gej, kao i da je sve to deo njegovog posla.

- Tačno je da je moj sin imao velikih problema i da su ga prozivali da je transvestit. On je nama objasnio sve. Rekao nam je da je to deo umetnosti i njegove profesije. Mi kao porodica sad sve razumemo, iako nam je u početku bilo čudno. On odlično podnosi te prozivke. Isprobao je nešto novo, i to prenosi svima, a rijaliti je najbolji način da se promoviše. Dušan je završio komunikologiju i sad je na doktorskim studijama, sve su to njegovi naučni radovi. Mogu vam reći da moj sin odlično glumi geja, i to je sve njegov posao. Ranije je imao devojke i znam da nije gej, iako mnogi misle drugačije - potvrdila je gospođa Kaličanin za Kurir Stars.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

nebitna said:

...
Sve stoji ali da se zaigrao izgubio na znacaju da se udruzio i ucestvuje u jeftinim igricama i da je sve vise nebtan i to stoji...Jeco,Ruska vracajte se Tamo imate samo Zmaja i vi ste pobednicka trojka bili i ostali
23. 07. 2015

skakavac said:

...
da li je gay ili ne njegova privatna stvar,ali najobrazovaniji,najpametniji,najelokventniji i najvaspitaniji,dule do pobede
22. 07. 2015

... said:

...
Interesantan igrac.
22. 07. 2015

Srpkinja said:

...
Dusan je pametan i moj je favorit.imate divnog sina
22. 07. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop