Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 14 jul 2015 08:08

alt

Mislili su da sam gej, nasrtali su na mene


Učesnik rijalitija „Maldivi“ Dušan Kaličanin otkrio je da je preživeo pakao tokom svog radnog boravka u Turskoj, gde je bio žrtva silovatelja.

Navodno su ga Turci zlostavljali pokušavši da ga primoraju na seks, a onda su ga ošišali na silu zbog toga što nije hteo da bude s muškarcima.- Otišao sam u Tursku 2010. godine da radim kao model preko jedne poznate agencije, a pošto su svi mislili da sam gej, nasrtali su na mene i dva puta su pokušali da me siluju. Zaključali su me u neku prostoriju, a onda su uzeli makaze i ošišali me. Kasnije su tražili da skinem gaće, ali nisam pristao. Držali su me zatvorenog sat vremena i pokušali da me primoraju na seks. Preživeo sam pakao, ali na kraju sam uspeo da pobegnem, i tada sam se zarekao da se više neću vraćati u Tursku - rekao je Kaličanin za Kurir, naglašivši da se nerado seća tih stravičnih momenata.

Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (7)add comment

miminja said:

...
sto mu ga turci ustekali,ne bi toliko pricao
14. 07. 2015

... said:

...
ODMAH BI PLACENICI U SVAKOM DOSADNOM SMARACU KOJI JE I PROGUTAO PLOCU DA VIDE SVOJU SIZOFRENU LJUBIMICU!

E ZATO JE TU GASTOZ DA VAS NERVIRA!!!!
14. 07. 2015

... said:

...
Mozda bi Zmaj mogo da ga usteka njemu?
14. 07. 2015

srpkinja said:

...
dusan je jedini normalan i kulturan mladic i ruzno je sto odmah prozivamo skolovane ljude a hvalimo neobrazovane.prostitutke i vulgarne osobe.
14. 07. 2015

bocko said:

...
DUSAN JE JEDNA KULTURNA OSOBA NIJEDAN U HOTELU NIJE PRINEO NJEMU MLADIC PRICA RAZUMNO ALI NE VREDI TIM BUDALAMA OBJASNJAVATI
14. 07. 2015

lila said:

...
Dusan je jedno civilizovano,kulturno obrazovano i simpaticno stvorenje. Onom smradu Gastozu folirantu, treba otkriti pravo lice. nebitno sto je gej, bitno je sto to prikriva navodnim seksualnim uspesima sa zenama. Zalosno ako dobije i dinar od pobede u Parovima, a sa Maldiva ga podhitno isterati.
14. 07. 2015

Svraka said:

...
Izgleda ima isfeminiziranih muškaraca kao i muškobanjastih žena. Ne mora da znači da su gej. Inače, mnogo gora je takva karakterna osobina, kad je neko p***r ili pička u duši kao Gastoz, Ivan... Na momente duhoviti, ali smradovi nevaspitani.
14. 07. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop