sreda, 30 maj 2018 08:52

alt

Još mesec dana do koncertnog spektaklaDubioza Kolektiv planira da ovog leta u Beogradu potvrdi status koncertne atrakcije prvog reda! Bend čiji je jedinstveni muzički spoj obišao planetu, u subotu 30. juna, po prvi put održaće solo koncert na stadionu Tašmajdan. Karte za muzički spektakl na otvorenom, već se nalaze u prodaji preko Eventim prodajne mreže po ceni od 1400 rsd za parter i 1600 rsd za tribine.

Koncert na Tašmajdanu je jedini zakazani nastup Dubioze kolektiv u Srbiji u 2018. godini od izlaska poslednjeg albuma! U susret velikom koncertu, Dubioza kolektiv uveliko sprema i nedavno je objavila pozdrav publici - prepev pesme „Na morskome plavom žalu“ iz kultnog filma Emira Kusturice „Sjećaš li se Doli Bel“.Energične žive svirke sastava Dubioza kolektiv prepoznate su kao pravo osveženje na balkanskoj i svetskoj muzičkoj sceni o čemu svedoče rasprodati koncerti tokom 2017. godine. Poslednji put kada je Dubioza Kolektiv nastupila u Beogradu, u okviru Beer Fest-a, koncert je prepričavan danima. Pozitivnom energijom oduševili su više hiljada ljudi, koji sad imaju novu priliku da se za jedan mesec pripreme za novi “Dubioza kolektiv udar”.

Ljubitelji jedinstvenog zvuka Dubioze Kolektiv ulaznice za koncert mogu da obezbede na vreme preko Eventim prodajne mreže. Interesovanje iz nedelje u nedelju raste, a ko propusti koncert 30. juna na Tašmajdanu, moraće da se strpi sigurno dve do tri godine pre nego što bude imao priliku da ih ponovo čuje, s obzirom na to koliko su koncertno angažovani širom planete.
Izvor: Telegraf.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop