petak, 23 septembar 2016 07:34

alt

"Nikada neću otkriti ko je ubio Jelenu!"


Svekar svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović , Vladimir Marjanović nedavno je ponovo saslušan u policiji a zbog unakrsnog ispitivanja i brojnih pritisaka, on je pokazao svoju nervoznu narav.

Kako saznaju beogradski mediji, suočen sa novim dokazima i saznanjima iz istrage, on je ustao ispred policajaca i slomljeno rekao da mu je dosta svega.

- Nikad neću otkriti ko je ubio Jelenu! – izlanuo se navodno Marjanović, ali je potom brzo pokušao da opravda svoje reči objašnjavajući da agonija njegove porodice traje već predugo, ali da ipak ne zna ko je izvršio ubistvo.

On je ponovio da za šest meseci, koliko istraga traje, Marjanovići ne spavaju, da su na lekovima, da im je zdravlje ugroženo i da je nervoza učinila da se napravi razdor u porodici.

- Opet dajem izjavu u policiji. Ogroman je pritisak. Naravno da ne znam ko je ubica, ali mi je više dojadilo ovo mrcvarenje. Kako da vam kažem ko mi je ubio snajku kad ne znam?! I ja bih voleo da znam. Ali kad vam to pitanje bukvalno lebdi danonoćno iznad glave, normalno je da reagujem ovako! - rekao je Vladimir na saslušanju.

Izvor:Telegraf


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop