Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 01 februar 2016 10:08

alt

Tvrdi da ima vanbračno dete sa Ivanom Gavrilovićem


Ksenija Tadić, koja se prijavila da uđe u Farmu 7, tvrdi da ima vanbračno dete sa Ivanom Gavrilovićem. Naime, Ksenija je otkrila da na imanje Lisović želi da ode kako bi izdržavala sebe i dete.

"Pre svega, odlučila sam da na Farmu uđem da bih mom bivšem dečku Ivanu Gavriloviću da ne moram da budem poznata osoba da bih se pojavila u nekom rijalitiju. Dok smo bili zajedno, on je bio u braku sa Marinom, a 2008. sam dobila ćerku sa njim. Uvek se pravdao da će se razvesti od Marine i da on s njom ne želi da živi. Ulaskom na imanje hoću da dokažem da je ćerka Andea njegovo dete, ali i da bih zaradila novac da bismo mogle da poživimo. Dete neće da prihvati zato što ima urođenu skoliozu kičme, a ja sam nedavno dobila bitku sa karcinomom", priča Ksenija, koja kaže daIvan ne želi da uradi test očinstva.

"Viđao je ćerku do 2010, a nakon toga ne. Pokušala sam da ga nagovorim da to uradi, ali on je svaki put bežao od toga i nije želeo ni po kojoj ceni to da prihvati. Otkad je Andrea rodila nije joj kupio ni čokoladnu bananicu", rekla je Tadićeva i otkrila da se sa Ivanom čula kada je izašao sa Farme i obećao da će je finansijski pomoći.

S druge strane, Ivan Gavrilović kaže da ga Ksenija godinama proganja.

"Znam da je ona blago retardirana osoba, ona je mene pre 10 godina videla u jednoj emisiji i od taga me proganja. Pomoći ću finansijski svakom čoveku, ne samo njoj. To je dete koje je bolesno i ona je na svake načine pokušala da dođe do mene, žena nije normalna", rekao je Ivan za Alo.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

mudunja said:

...
ti ulazis na farmu da bi dokazala da je ovaj mentol otac tvog deteta.za to ti nije potrebna farma nego dnk analiza subaro
06. 02. 2016

... said:

...
Mnogo los covek ovaj Ivan.
01. 02. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop