sreda, 01 jun 2016 08:01

alt

Denser Gagi Đogani zadržan u policiji


Denser Gagi Đogani u svom stanu na Vidikovcu pretukao je nevenčanu suprugu Milenu Mikić (36), a zatim joj izbacio stvari kroz prozor, ekskluzivno saznaje „Alo!“. Njemu je određeno policijsko zadržavanje, a odgovaraće za nasilje u porodici.

- Incident se dogodio u petak, nekoliko minuta pre ponoći. Nesrećna žena prvo je pozvala policiju, a zatim i Hitnu pomoć. Njoj su u Urgentnom centru konstatovane teške telesne povrede. Od jačine udaraca poznati pevač joj je nagnječio lobanju, ali i istegao ruku - objašnjava naš sagovornik iz bolnice.

Gagijeva devojka nakon lekarskog pregleda otišla je u beogradsku policiju, gde je pričala o svemu što se dogodilo kobnog dana.

- Ona je rekla da je sve počelo kao sitna čarka, da bi on kasnije nasrnuo na nju i tukao je dok nije uspela da pobegne. Sve njene stvari je odmah izbacio kroz prozor stana na Vidikovcu, na očigled nekoliko slučajnih prolaznika - kaže naš izvor blizak tom slučaju.
Ne zadugo potom, u policiju je priveden i nasilnik, kome je određeno policijsko zadržavanje. Kako „Alo!“ saznaje, on se, navodno, pravdao da nije imao nameru da je povredi, ali u isti mah rekao je da ga je u „trenutku iznervirala“, te joj je zbog toga izbacio stvari kroz prozor stana.

Sa namerom da čujemo i drugu stranu priče, pokušali smo da kontaktiramo Gagija Đoganija, ali on nije odgovarao na pozive.

Pokucali smo mu i na vrata stana, ali niko nije otvarao. Jedan od komšija juče je rekao da je čuo da je policija odvela komšiju densera, ali da nije video da se vratio.

- Čuli smo buku iz stana. Međutim, nismo bili iznenađeni, jer je Gagi poznat po galami. Devojku, koja je živela kod njega, znamo samo iz viđenja. Svi smo se pitali šta joj treba to u životu jer je taj čovek poznat po nasilničkom ponašanju - priča jedan od komšija koji ne želi da se predstavi, jer, kako kaže, „on treba da živi u zgradi sa Gagijem nakon svega“.

Izvor: alo.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

kobac said:

...
ovaj nasilnik džanker bi trebalo malo u tvorza
01. 06. 2016

bellvie said:

...
e budale,iznervirao se jer nije imao droge ili je bio drogiran???
01. 06. 2016

... said:

...
Kad nekog bude ubio onda ce da pricaju ko je kriv sto nesto nisu preduzeli.
01. 06. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop