Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 31 avgust 2015 09:20

alt

Lepomir Bakić izabran za novog gazduZvezdan Anđić izbačen je sa imanja. Naime, jutros je stiglo pismo iz zadruge u kojem se farmeri obaveštavaju da je Zvezdan, suprug pevačice Tina Ivanović, diskvalifikovan zbog kršenja pravilia i da mora da napusti imanje u Lisoviću.

Suprug Tine Ivanović, naime, odveden je u Barajevo kod lekara kako bi mu pregledali otvorenu ranu na nozi, koju ima od ranije. Zvezdan je, međutim, pobegao iz lekarske ordinacije, što znači da je automatski diskvalifikovan iz daljeg takmičenja. Incident se desio jutros oko pet časova, a Anđić je bio pod dejstvom alkohola, s obzirom na to da je kod lekara otišao posle žurke, piše Alo.

Budući da je Zvezdan izbačen, farmeri moraju da izaberu novog gazdu, a to je Lepomir.

Zvanično saopštenje TV Pink:

Sve se dogodilo posle 8h ujutro u Domu zdravlja u Barajevu gde je doveden zbog ranije nastale povrede koju smo želeli da u saniramo.

-Povreda je dakle nastala pre same Farme, o čemu svedoči i fotografija objavljena na njegovom FB profilu.-Zbog grubog kršenja pravila Farme, naša pravna služba će reagovati u skladu sa potpisanim Ugovorom.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

... said:

...
Tina nema pojma s pevanjem, kakvi zna da peva. Ali, koliko toliko je uspesna u svom poslu i jako lepo izgleda. Osim toga, ima lepo ponasanje.
A ovaj covek mozda nema losu dusu, al je totalno prsao. Tesko njoj sa njim.
31. 08. 2015

dzordz-i-no said:

...
Pa ovog coveka treba hospitalizovati...ima veliki problem i pitam se kako Tina izdrzava sa ovom brukom od coveka...izgleda da mora da mu cese jaja da bi bio miran ..pare joj ne fale zna da peva pa zbog cega trpi ovu budaletinu....
31. 08. 2015

... said:

...
Došlo mu da istuče neku ženu pa skoknuo do kuće da to uradi svojoj ćeni.
31. 08. 2015

Heloou said:

...
A šta je prekršio
31. 08. 2015

... said:

...
Preterano agresivan i nasilan.
31. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop