ponedeljak, 14 novembar 2011 16:02

Dino Merlin

Poznati bosanski pevač će otići iz Srbije bogatiji za milion evra, koliko će zaraditi od tri koncerta!

 

 

 

Bosanska zvezda Dino Merlin napustiće Srbiju bogatiji za oko milion evra! Kako piše "Alo", on će toliko zaraditi posle tri održana koncerta u Beogradskoj areni! Kada se uzme u obzir zarada u „Areni“ (njegov honorar za jedan koncert je, kako  se spekuliše, 300.000 evra!), kao i na prodatom piću i eventualno novac koji dobije od sponzora, a kada poplaća sve troškove, navedena suma mu je osigurana. Nastupe Dina Merlina organizuje njegov menadžer Asim Kraljić, koji je otvorio firmu u Srbiji, a koju će najverovatnije zatvoriti po završetku koncerata. To se radi jer izvođači ne žele da dele zaradu sa domaćim promoterima i organizatorima.

 

 

 

Poznato je da Dino nije zalepio nijedan plakat, što je za svaku pohvalu, nije mu ni bio potreban i tu je definitivno uštedeo, jer nije morao da unajmi marketinšku agenciju. Ono što nije poznato je da strani izvođači državi Srbiji za nastup plaćaju znatno manji porez. Naravno, svaki izvođač plaća porez na cenu prodate karte, plaća „Sokoju“ i Crvenom krstu, i to sve u iznosu od oko devet procenata po ulaznici. U svakom slučaju, Dinu će se isplatiti što nam je bio u poseti...


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (29)add comment
 1 2 3

m.i m. said:

...
za Avaxa:bila sinoc od 22.30 do 23.10 nisam ostavljala poruke cekala da se javis...ajd napisi tu link pa da odem da vidim,ne znam gde si ga ostavio...
14. 11. 2011

m.i m. said:

...
...pa sto mu ne ponude da peva i da svu lovu da u humanitarne svrhe odmah...kad bi mu to predlozili odmah bi otisao i tako bi se prica zavrsila..
14. 11. 2011

LADY GAGA said:

...
Arena
Dino Merlin
Koncert
Milion Evra

......MISLITE O TOME......................
14. 11. 2011

LADY GAGA said:

...
PISANJE “PEČATA”:


Чија ће бити одговорност ако сарајевски певач Дино Мерлин, познат по разгранатој антисрпској делатности у протекле две деценије, заиста буде одржао концерте у „Београдској арени“?

( PRILOŽENA FOTOGRAFIJA….. )

На тој фотографији видимо Дина Мерлина у дружењу са Рамизом Делалићем Ћелом, Исметом Бајрамовићем Ћелом и Јусуфом Јуком Празином

Наизглед једноставно питање – ко би био надлежан да размотри могућу забрану београдских концерата Дина Мерлина – изазвало је поприличну забуну у српским јавним телима којима се „Печат“ обратио. Почев од Министарства унутрашњих послова Србије, преко њихових коалиционих колега из Министарства културе, па до Републичког јавног тужилаштва, тамошњи службеници редовно су били затечени нашом радозналошћу и, додуше љубазно, избегавали да пруже конкретан и непосредан одговор. Што можда значи да га и не знају, и то из врло једноставног разлога: таквог одговора и нема.
14. 11. 2011

LADY GAGA said:

...
IZ TABLOIDA SVET:
************************
Međutim, strasti povodom ovih koncerata na jenjavaju. Grobari i Delije navodno se zajednički spremaju da izazovu incident na koncertu Dina Merlina. Kako saznaje Kurir, ovakva ideja je potekla od "grobara" bliskih nacionalističkim organizacijama koje se protive održavanju koncerata zakazanih za 25, 26. i 27. novembar!
"Donedavno su nacionalisti bili uvereni da će uspeti da spreče Merlinov nastup, ali kad su videli da od toga nema ništa, počeli su da kuju pakleni plan", kaže izvor blizak istražnim organima. Prema tom planu, deo navijača trebalo bi da upadne u Arenu i na tribinama izazove incident. "Plan im je bio da zvižde, urlaju i probaju da se probiju do bine. Drugi deo navijača trebalo bi da ostane napolju i razbija automobile parkirane ispred Arene! Ta grupa bi trebalo da baca baklje i divlja u okolini Arene", kaže isti izvor.
14. 11. 2011

LADY GAGA said:

...
Koncert Dina Merlina u zagrebačkoj Areni 22 prosinca!

November 11, 2011


Napokon će i zagrebačka publika imati priliku biti dijelom spektakularnih glazbenih koncerata Dine Merlina. Dugo očekivani koncert održat će se u zagrebačkoj Areni, 22.prosinca, 2011. u 20 sati.

‘Uzbuđen sam i sretan što ću napokon održati koncert u najljepšoj, ali i najvećoj dvorani u Hrvatskoj. Moja publika u Hrvatskoj zaslužuje veliki koncert na kojem će sa mnom podijeliti moje najveće hitove. Obećavam Vam nezaboravni glazbeni doživljaj i donosim onaj najbolji dio sebe, a to su moje pjesme’, izjavio je.
14. 11. 2011

LADY GAGA said:

...
Karte za ovaj veliki muzički spektakl koštaju 2.200 dinara za fan pit, 2.000 dinara za parter, a za tribine od 1.800 do 2.500 dinara. List procenjuje da su demokrate za 6.000 karata dali 120.000 evra!

Demokratska stranka još nije komnentarisala pisanje lista "Alo".
14. 11. 2011

LADY GAGA said:

...
Prvi koncert sarajevskog pevača Dina Merlina prodat je u rekordno kratkom roku, a ako je verovati pisanju beogradske štampe, razlog ove ekspresne prodaje karata leži u činjenci da su ulaznice kupovane preko centrala nekih političkih partija.

List "Alo" piše da je Demokratska stranka (DS) organizovala preko svojih članova i firmi na čijem čelu su kadrovi DS kupovinu čak 6.000 karata za koncert Dina Merlina koji će biti održan 25. novembra u "Beogradskoj areni".

Sagovornik lista "Alo" kaže da su karte rezervisane pre nego što se saznalo da će sarajevski pevač održati i drugi koncert.

- Karte za koncert 25. novembra kupljene su čim su puštene u prodaju. Radi se o 6.000 karata, i to uglavnom za tribine i parter. I već su razdeljene - priča naš izvor.
14. 11. 2011

LADY GAGA said:

...


Bosanska zvezda Dino Merlin napustiće Srbiju bogatiji za oko milion evra!


DA LI CE KONCERTA BITI.................

14. 11. 2011
 1 2 3

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop