Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 15 septembar 2008 11:31

 

 Majka Dina Dvornika Dijana optužila kolege svog sina da su ga šikanirali dok je bio živ! 

U javnosti se oglasila i majka pokojnog pevača, Dijana Dvornik, koja je ispričala kako je uopšte saznala za smrt svog sina:

- Niko od mojih nije hteo da me nazove. Niko nije želeo da bude taj koji će mi prvi reći. Javila mi je prijateljica. U prvi mah nisam verovala. Nazvala sam Danijelu. Kad sam je čula kako plače, znala sam da je istina, - kaže Dijana Dvornik i dodala:

- Dino je umro na isti način kao i Boris. Tužan, nezadovoljan, nesrećan. Nisu se mučili, smrt je bila kratka. I Danijela i ja smo ih pokušale oživeti veštačkim disanjem, ali sudbina nam ih je odnela pre nego smo ih uspeli spasiti. Dina je mučio album, previše je radio i to ga je slomilo. Prelomilo se to sa Borisovom smrću, - ispričala je Dijana i pojedine Dinove kolege optužila za licemerstvo:

- Dino je u svom šou "Dvornikovi" bio iskren. Žao mi je jedino bilo jer je bio sam. Koliko je svojih kolega zvao da mu budu gosti! Gotovo niko se nije odazvao. A sada, nakon smrti, svi su Dinovi prijatelji. On je mnogima pomagao, a kasnije su ga šikanirali kad su nešto postigli.

 


Nina Badrić: Dino je bio moja ikona!

Povodom smrti hrvatskog muzičara oglasila se i njegova koleginica Nina Badrić, koja je evocirala uspomene i ispričala kada je i kako upoznala Dvornika:

- Bilo je leto 1989. godine, imala sam 17 godina i jako sam želela da kupim čizme do iznad kolena. Odlučila sam da ih sama zaradim pa sam se zaposlila i to baš u butiku u kakvom su se takve čizme prodavale. Jedan dan, dok sam pevušila nešto uz radio, na vrata je ušao Dino Dvornik koji je tada bio mega zvezda. Noge su mi se odsekle kada sam ga videla, jer ako je neko bio i ostao moj idol svih ovih godina, to je bio on. Iščupao je gajtan iz zida i rekao mi: "A sad, sve to što si otpevala da te čujem, ovako bez muzike" - ispričala je Nina i dodala:

- Dino mi je tada dao vetar u leđa i prijateljski zagrljaj, i nikad nisam, niti ću mu to ikada zaboraviti. Tokom godina postali smo dobri prijatelji. Bio je moja muzička ikona, htela sam da budem kao on, hrabra, drugačija i svoja, - ispričala je pevačica, prisećajući se trenutka kada joj je Dvornik poklonio moderan šešir za nastup i na pozornicu je ispratio rečima:

- Evo ti za sreću. Dao sam pola honorara za tu kapu, budi uvek ovako zgodna, gradska devojka sa svojom vizijom.

 

 

 

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

slavica said:

...
VEČNA SLAVA .POČIVAJ U MIRU.
13. 10. 2013

misa said:

...
Da je picio po narodnjacima, imao bi para, pa bi mu se uvlacili u guzicu.
20. 09. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop