sreda, 18 januar 2017 08:56

alt

U vili se odigravala prava drama


Iako je trebalo da ostane 24 sata u vili "Parova", Daniel Savić, dečko Jelene Krunić, morao je u tri ujutro da izađe iz vile.

Produkcija je iznenadila Jelenu i dovela joj dečka. Daniel je juče ušao u vilu, ali umesto 24 sata koliko je najavljeno da će biti unutra, on je ostao 16 sati i usred noći napustio luksuznu zemunsku vilu.

- Ova produkcija mi je rekla da za sat vremena moram da idem, ali ja ne idem odavde! - rekao je Daki oko dva sata posle ponoći, da bi nakon sat vremena, kada je obezbeđenje došlo da vodi Savića, došlo do prave drame.

- Došlo obezbeđenje, Jelena plače, ovi naši nisu dali da ga izvedu, izgurali obezbeđenje. On dečko kaže da je sam platio i kartu i hotel. Dogovarali su se deset dana i dogovor je bio da ostane 24 sata. Trebalo je sutra u podne da ide. Ko zna šta su se dogovorili - ispričala je kasnije Vesna Rivas.Jelene krunic decko izbacen 3 sata ujutro..? by SteelT2010


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

tukadzija said:

...
i batica ostade SK tj.suva qrca,a dzelenka PP tj. prazne pi.cke
18. 01. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop