nedelja, 11 septembar 2016 08:28

alt

Juče su obavili crkveno venčanje


Voditeljka Pink televizije Aleksandra Jeftanović i njen izabranik Aleksandar Švraka juče su obavili crkveno venčanje, a opštinsko venčanje i veliko svadbeno veselje biće upriličeno danas.

Par se na večnu ljubav zakleo u jednoj prestoničkoj crkvi, a iskoristili su priliku da u istom danu krste jednoipogodišnju ćerku Anu i šestomesečnog sina Aleksu.

– U samoj završnici priprema za današnju svadbu voditeljka i njen sada već suprug obavili su crkvene obrede koje su dugo priželjkivali, u prisustvu članova porodice, kumova i najbližih prijatelja, a potom se posvetili ostatku priprema za današnji, veliki dan. U poslednjem trenutku su shvatili da bi ih potpuno opteretilo da se u istom danu venčanju u crkvi, opštini i da krste mališane, zbog čega su razdvojili ova dva venčanja – rekao je dobro obavešteni izvor blizak šarmantnoj voditeljki.

Aleksandra je, inače, jedno od najpoznatijih TV lica ružičaste televizije – tokom svoje dugogodišnje karijere vodila je neke od najpopularnijih emisija kao što su “Siti”, “Sav taj Pink”, “Da pređemo na ti”, “Pink target”, “Dvor”, dok je najviše simpatija milionskog auditorijuma stekla tokom trajanja rijalitija “Farma”.

Izvor: Informer


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop