utorak, 18 avgust 2015 22:08

alt

Dijamond pripretila Tamari (video)


Umalo u rijalitiju „Hotel Maldivi“ da izbije grupna tuča među ženama, učesnicama serijala.Naime, Dijamon Kost je pripretila Tamari Knežević da se ne približava više Vuku Đuričiću.
- Budem li te još jednom videla u njegovoj blizini, popi..cu ti se u krevet i u tome ćeš spavati – rekla je oštro Dijamond Tamari.

- Zašto mi pretiš? Zbog čega nemogu da se družim sa Vukom? – pitala je Tamara.
- Ne pretim ti. Što se ne družiš sa mnom? – opet će Dijamond.  – Misliš da sam ja glupa, da ne vidim šta ti radiš? Koristiš svaki trenutak dok me nema da se približiš Vuku. Lepo ti kažem, nemoj to da radiš.
- Zbog čega da se ne družim sa njim? Šta sam loše uradila? Mi se samo družimo – branila se Tamara Knežević.

Onda su ustale i Sanja Rilaković, Ejmi Aminata, za njima i ostale devojke.
- Ako ti kaže da joj smeta, nemoj to da radiš – rekla je Sanja Rilaković. – Dijamond će razgovarati i sa Vukom, a ako on nastavi tako da se ponaša, onda sa njim nešto nije u redu.Ostale su počele da je vređaju, nazivaju ku..om, raznim pogrdnim rečima. Napad devojaka na Banjalučanku je trajao duže od sat. Sve ti vreme, Vuk Đuričić je bio u izolaciji, jer je vređao Rajka Cauševića.

- Sve su me napale, bilo je strašno –žalila se Tamara Vuku, čim je izašao iz izolacije.- Znači, ja sam faca, devojke se tuku oko mene – šalio se glasno Vuk, pa zagrlio Tamaru.Inače, Vuk je nedavno rekao da mu je jasno da bi mogao da ima nešto sa Tamarom Knežević, ali ne želi to zbog Dijamond, koja je zaljubljena u njega i plače često zbog njegovog bahatog ponašanja.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

trt said:

...
Olos
Sve go olos
I musko i zensko
19. 08. 2015

Cacaca said:

...
Imaju oko koga da se tuku ! Ha , ha , ha ... UZAS !!!
19. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop