Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 12 maj 2016 14:31

alt

Dalila izgubila potpuno živce i prebila Anu Mariju
Dalila Moreno je izgubila potpuno živce i prebila Anu Mariju Džambas i završila samo u izolaciji.

Tokom sedeljke u dvorištu Ana Marija se sve vreme raspravljala sa Dalilom, nakon čega je popularnoj učesnici rijalitija "pukao film" i išamarala Džambasovu.


Stanari vile su pokušali da zaustave Dalilu, ali bezuspešno, pa je obezbeđenje brzo uletelo i odvelo Morenovu u izolaciju.
Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

said:

...
dalida isfrustrirana lezbaca
12. 05. 2016

... said:

...
I RRA i direktori Hepi televizije su odavno spremni za zatv or zbog propagiranja nasilja.
12. 05. 2016

Marija said:

...
Treba celne ljude Hepi tv da odvedu u izolaciju a i ljude koji nadgledaju rad nacionalnih tv stanica u Srbiji vladaju kriminalci i sotone. Ovo je najgora drzava na svetu.
12. 05. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop